Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Θύμα (;) των Πέρι και Μπλουμ 83χρονος επιχειρηματίας

    Στα δικαστήρια με 83χρονο επιχειρηματία καταλήγουν η Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ για την πολυτελή έπαυλη εκατομμυρίων που τους πούλησε, αλλά μετά ζήτησε πίσω, υποστηρίζοντας ότι, όταν υπέγραψαν το συμβόλαιο, ήταν υπό την επήρεια ισχυρών παυσίπονων και δεν ήξερε τι έκανε.

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

    Την αποκάλυψη έκανε η «Daily Mail», επισημαίνοντας ότι η δίκη θα αρχίσει στις ΗΠΑ εντός του Αυγούστου. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, όλα άρχισαν το 2020, όταν ο 80χρονος τότε Καρλ Γουέστκοτ πούλησε στη διάσημη τραγουδίστρια και στον σταρ του Χόλιγουντ τη βίλα στην οποία κατοικούσε στη Σάντα Μπάρμπαρα, αξίας 14.500.000 ευρώ.

    perry bloom10082

    Ο επιχειρηματίας, που πάσχει από τη νόσο του Χάντινγκτον -μια γενετική διαταραχή η οποία επηρεάζει τον συντονισμό των μυών και οδηγεί σε άνοια-, είχε δεχτεί γραπτή πρόταση αγοράς από την Πέρι και τον Μπλουμ. Την επίμαχη ημέρα έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο που του παρουσίασε μεσιτικό γραφείο.

    perry bloom10083

    Οι δικηγόροι του όμως, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η βρετανική εφημερίδα, υποστήριξαν ότι όταν ο Γουέστκοτ υπέγραφε ήταν υπό την επήρεια οπιοειδών παυσίπονων που λάμβανε διότι είχε κάνει μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση στη μέση του.

    perry bloom10081

    Οταν πέρασε η δράση των φαρμάκων και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, ζήτησε από το ζευγάρι να ακυρώσει το συμβόλαιο και να μην ολοκληρωθεί η πώληση του ακινήτου, το οποίο διαθέτει οκτώ κρεβατοκάμαρες και 11 μπάνια.

    perry bloom1008
    H Κέιτι Πέρι και ο Ορλάντο Μπλουμ

    Η Πέρι και ο Μπλουμ δεν το δέχτηκαν και από τότε ανέλαβαν δράση οι δικηγόροι των δύο πλευρών. Επειτα από τρία χρόνια η υπόθεση κατέληξε στην αμερικανική Δικαιοσύνη και στη δίκη που θα γίνει ο Γουέστκοτ θα εκπροσωπηθεί από την οικογένειά του. Ο ίδιος είναι πλέον κατάκοιτος και διανοητικά ανίκανος, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε τα χρόνια που μεσολάβησαν.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ