Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
More

  Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Για το Φράγμα Νεστορίου η συνάντηση του Περιφερειάρχη με Σταϊκούρα

  Η επανεκκίνηση κατασκευής του Φράγματος Νεστορίου συζητήθηκε στην συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Αμανατίδη με τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών Χρήστο Σταϊκούρα στην οποία συμμετείχαν η Βουλευτής Π.Ε. Καστοριάς (Ν.Δ.) Μαρία Αντωνίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς Δημήτρης Σαββόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Πασχάλης Χαρούμενος, ο Δήμαρχος Νεστορίου Χρήστος Γκοσλιόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες του υπουργείου.

  Στην συζήτηση αποφασίστηκε το χρονοδιάγραμμα των ενεργειών με πρώτη εξέλιξη την εκκαθάριση της εργολαβίας εντός του επόμενου διμήνου. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα διερευνηθεί η δυνατότητα και η πιθανότητα υποκατάστασης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.

  Επίσης σε ανάλογη συνάντηση, εντός δύο μηνών, θα αποφασιστούν τα επόμενα βήματα, ήτοι ο τρόπος ένταξης στο πρόγραμμα της νέας ΚΑΠ καθώς και η διαδικασία χειρισμού του συνόλου του έργου, συμπεριλαμβανομένου του αρδευτικού, του αγωγού μεταφοράς νερού για τον εμπλουτισμό της Λίμνης Καστοριάς κλπ.

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ