Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023
More

  Περικλής Κονδυλάτος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας

  «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος.

  Ο Περικλής Κονδυλάτος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

  «Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα πολύ δυνατό άτομο, πολύ δυνατός στο μυαλό, δεν τον φοβάμαι αν πάει στο “Celebrity”.

  Τον συμβούλευσα να προσέξει, άλλο το αστείο και άλλο η γελοιοποίηση μιας προσωπικότητας», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

  Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Η μόδα δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Οι άνθρω ποι που δεν υπήρετούν τη μόδα, αλλά το show, δεν είναι καν στο χώρο.

  Στυλιστικά δεν συμφωνώ σε τίποτα, τα φρύδια είναι το λιγότερο. Όταν κάποιος έχει πειράξει τα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει».

  {“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Περικλής Κονδυλάτος για Σοφία Χατζηπαντελή: «Όταν κάποιος έχει πειράξει τα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει»”,”description”:”Ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και σχολίασε τις στιλιστικές επιλογές και τηλεοπτική παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8xMC8wMi8wNi8wOF8xNl82NTFhNWU1MGExNzI4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT2M28S”,”uploadDate”:”2023-10-02T06:10:16.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cvxpy1alao0p”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

  Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας η Ηλιάνα, είναι μοντέλο.

  Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό μήπως κλείσω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, αυτό δεν λέγεται διεθνή καριέρα. Η Ηλιάνα δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας».

  Περικλής Κονδυλάτος για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ