Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Περίοδο πρεμιέρας για το “Ahsoka” προϊδεάζει η Rosario Dawson

    Περίοδο πρεμιέρας για το "Ahsoka" προϊδεάζει η Rosario Dawson

    Το “Star Wars: Ahsoka” είναι μια από τις πιο hot σειρές που περιμένουμε να δούμε σε συνδρομητική μέσα στο 2023, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής ημερομηνία πρεμιέρας της.

    Σύμφωνα, ωστόσο, με τις πρόσφατες δηλώσεις της Rosario Dawson, που πρόκειται να αναλάβει να ενσαρκώσει την ομότιτλη χαρακτήρα, όπως την είχαμε δει και στη δεύτερη σεζόν του “The Mandalorian”, έχουμε – μάλλον – μια σχετική ιδέα του πότε περίπου θα γίνει αυτό.

    “To ‘Ahsoka’, ναι, ίσως βγει το φθινόπωρο”, είπε η Dawson στο TODAY with Hoda & Jenna. “Το ‘Haunted Mansion’ θα βγει τον Αύγουστο πρώτα, και μόλις έκανα ένα όμορφο voice-over σε διαφημιστικό του Disney+. Και σκέφτομαι, μήπως έγινα μόλις μια Πριγκίπισσα της Disney;”

    Η ιστορία που πρόκειται να δούμε είναι συνέχεια των σειρών κινουμένων σχεδίων “Star Wars: The Clone Wars” και “Star Wars Rebels”, μιας και οι Ahsoka και Wren θα ψάξουν στον γαλαξία να βρουν τον Grand Admiral Thrawn και τον φίλο τους Ezra Bridger.

    Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Natasha Liu Bordizzo ως Sabine Wren, Hayden Christensen ως Darth Vader, Eman Esfandi ως Ezra Bridger, και Ivanna Sakhno και Ray Stevenson σε άγνωστους μέχρι στιγμής ρόλους. Επιπλέον, η Mary Elizabeth Winstead φημολογείται ότι θα ενσαρκώσει την Hera Syndulla, ενώ την εμφάνισή του θα κάνει και ο Chopper.

    Η σειρά έχει αναπτυχθεί από τους Dave Filoni και Jon Favreau, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με την Kathleen Kennedy. Ο πρώτος γράφει το σενάριο και θα σκηνοθετήσει πολλαπλά επεισόδια, μεταξύ άλλου και του πρώτου, ενώ ο Peter Ramsey θα αναλάβει τουλάχιστον ένα επεισόδιο.

    Σε περίπτωση που δεν ξέρετε την ιστορία της Ahsoka, μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμά μας, όπου σας κάνουμε μια ανάλυση της ιστορίας. Ρίξτε μια ματιά σε όλα τα projects Star Wars του 2023 και σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τις κριτικές μας για τις σειρές που τελείωσαν τον περασμένο μήνα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ