Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερα spin-off του Bridgerton προϊδεάζει η Shonda Rhimes

    Περισσότερα spin-off του Bridgerton προϊδεάζει η Shonda Rhimes

    Για την πιθανότητα του να δούμε και άλλα spin-off από τον κόσμο του “Bridgerton” προϊδέασε η δημιουργός του τηλεοπτικού σύμπαντος, Shonda Rhimes.

    Μιλώντας στο IMDb (μέσω Screen Rant), είπε ότι πέρα από την τρίτη σεζόν της κύριας σειράς, υπάρχουν και άλλες ιστορίες που μπορούν να ειπωθούν, καθώς το πρόσφατο “Queen Charlotte: A Bridgerton Story” εισήγαγε χαρακτήρες, των οποίων οι ζωές είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για να τις ακολουθήσουμε. Μεταξύ άλλων και αυτή της Violet, της οποίας την ρομαντική ιστορία με τον Edmund Bridgerton έχουμε ήδη μάθει μέσω του “The Bridgertons: Happily Ever After” (2013).

    “Δεν το σκεφτόμουν αποκλειστικά ως ένα spin-off του Bridgerton, όταν ξεκίνησαν να λέω την ιστορία, γιατί η Βασίλισσα Charlotte είναι τόσο μοναδική”, είπε. “Αλλά συμπεριέλαβα και την ιστορία της Lady Danbury. Και συναντάς την νεαρή Violet. Και πιστεύω ότι η Violet είναι συναρπαστική. Και υπάρχει μια ιστορία να ειπωθεί εκεί”.

    Σε αντίθεση με την κύρια σεζόν, το “Queen Charlotte: A Bridgerton Story” δεν βασίζεται σε κάποιο μυθιστόρημα της Julia Quinn. Μάλιστα, το βιβλίο της ιστορίας της, γράφτηκε από την ίδια και την Rhimes μετά την ανακοίνωση του spin-off.

    “Με επίκεντρο την άνοδο στη δημοσιότητα και την εξουσία της βασίλισσας Καρλόττας, το πρίκουελ από το σύμπαν του ‘Bridgerton’ αφηγείται την ιστορία του γάμου της νεαρής Βασίλισσας με τον βασιλιά George που πυροδότησε τόσο έναν μεγάλο έρωτα όσο και κοινωνική αλλαγή και δημιούργησε τον κόσμο των ευγενών της Αντιβασιλείας όπως τον γνωρίζουμε από τους χαρακτήρες του ‘Bridgerton'”, λέει η επίσημη σύνοψη.

    Πρωταγωνιστές είναι οι India Amarteifio και Golda Rosheuvel ως Βασίλισσα Charlotte, Corey Mylchreest ως Βασιλιάς George III, Adjoa Andoh και Arsema Thomas ως Agatha, Michelle Fairley ως Augusta, Ruth Gemmell ως Violet, Sam Clemmett και Hugh Sachs ως Brimsley και Freddie Dennis ως Reynolds, ενώ η Julie Andrews επέστρεψε για να δανείσει την φωνή της στην Lady Whistledown.

    Προς το παρόν, αναμένουμε την τρίτη σεζόν της κύριας σειράς, που θα περιστρέφεται γύρω από τους Colin Bridgerton και Penelope Featherington, με τους Luke Newton και Nicola Coughlan να επιστρέφουν για να επαναλάβουν τους αντίστοιχους ρόλους. Να υπενθυμίσουμε ότι και οι δύο σεζόν ήταν πολύ πετυχημένες για το Netflix, με την πρώτη να αποσπά 625,49 εκ. ώρες τις πρώτες 28 μέρες από την πρεμιέρα της και την δεύτερη (review εδώ) να συγκεντρώνει 656,26 εκ. ώρες για το ίδιο χρονικό διάστημα. Πλέον βρίσκονται στην έκτη και τέταρτη θέση των δημοφιλέστερων σειρών του Netflix, αντίστοιχα, ενώ το “Queen Charlotte” έχει προβληθεί 148,28 εκ. ώρες την πρώτη του εβδομάδα.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ