Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023
More

  Περισσότερα τέρατα παρουσιάζουν εικόνες του “Monarch: Legacy of Monsters”

  Περισσότερα τέρατα παρουσιάζουν εικόνες του "Monarch: Legacy of Monsters"

  Εικόνες από την επερχόμενη live-action σειρά για τον Godzilla, “Monarch: Legacy of Monsters”, προϊδεάζουν την ύπαρξη περισσότερων τεράτων.

  Σύμφωνα με τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εκτός από τον Godzilla, θα δούμε και τους Mother Longlegs, Mantleclaw και Endoswarmers.

  Δείτε τα παρακάτω:

  Η επίσημη σύνοψη λέει τα εξής: “Ακολουθώντας την τρομερή μάχη ανάμεσα στον Godzilla με τους Titans που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και αποκάλυψε ότι τα τέρατα είναι πραγματικά, το ‘Monarch: Legacy of Monsters’ παρακολουθεί δύο αδέρφια που ακολουθούν τα βήματα του πατέρα τους και ξεσκεπάζουν την σχέση της οικογένειάς τους με την μυστική οργάνωση γνωστή ως Monarch. Στοιχεία τους οδηγούν σε έναν κόσμο τεράτων και εν τέλη στον στρατιωτικό Lee Shaw (που ενσαρκώνουν οι Kurt Russell και Wyatt Russell), που λαμβάνει χώρα στο ’50 και μισό αιώνα αργότερα, όπου η Monarch απειλείται από αυτά που ξέρει ο Shaw. Το δραματικό saga – που αγγίζει τρεις γενιές – αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και τους τρόπους ότι αυτά τα επικά, καταστροφικά γεγονότα μπορούν να αντηχήσουν στις ζωές μας”.

  Οι Kurt και Wyatt Russell (που είναι στην πραγματικότητα πατέρας και γιος) θα ενσαρκώνουν τον ίδιο χαρακτήρα, τον Αξιωματικό Lee Shaw, σε διάφορα στάδια της ζωής του. Άλλοι πρωταγωνιστές θα είναι οι Anna Sawai ως Cate Randa, Kiersey Clemons ως May, Ren Watabe ως Kentaro, Mari Yamamoto ως Keiko, Anders Holm ως Bill Randa, Joe Tippett ως Tim και Elisa Lasowski ως Duvall. Περισσότερες πληροφορίες για τους χαρακτήρες, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Δημιουργοί είναι οι Matt Fraction και Chris Black, οι οποίοι είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με τους Matt Shakman, που σκηνοθετεί τα τρία επεισόδια, Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka και Takemasa Arita.

  Το “Monarch: Legacy of Monsters” θα αποτελείται από δέκα επεισόδια, θα προβληθεί μέσω του Apple TV+ και θα αποτελεί μέρος του MonsterVerse, του σύμπαντος που έχουν δημιουργήσει οι Legendary και Warner Bros.. Τα δύο πρώτα θα παιχτούν στις 17 Νοεμβρίου, με το φινάλε να έχει οριστεί για τις 12 Ιανουαρίου.

  Θα την δείτε την σειρά; Πείτε μας στα σχόλια.


  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ