Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερες πληροφορίες για το Fan Fest 2023

    Το IGN Fan Fest επιστρέφει και αυτή τη χρονιά για να γιορτάσει τον κόσμο της τηλεόρασης, του κινηματογράφου και των βιντεοπαιχνιδιών.

    Τι είναι το IGN Fan Fest;

    To IGN Fan Fest είναι ένα event φτιαγμένο από τους fans για τους fans. Η ψηφιακή γιορτή τιμά μερικές από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες, σειρές και παιχνίδια, ενώ αφοσιώνεται στο να δώσει παραπάνω πληροφορίες και πρόσβαση στους δημιουργούς, αποκλειστικά κλιπ και άλλες εκπληκτικές αποκαλύψεις. Δουλεύουμε για μήνες με εκδότες, στούντιο και developers για να φέρουμε μεγάλα franchises και να απαντηθούν τα ερωτήματα σας από τους δημιουργούς.

    Ημερομηνίες και τρόπος προβολής

    Το IGN Fan Fest 2023 θα διαρκέσει δύο μέρες, την Παρασκευή και το Σάββατο 17 και 18 Φεβρουαρίου και για όλα τα νέα θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας, στο IGN Greece.

    Τι θα φέρει το IGN Fan Fest 2023;

    Από το “Redfall” στο “John Wick: Chapter 4” στο τηλεοπτικό “The Last of Us”, υπάρχουν πολλά για να ανυπομονεί κανείς. Το φετινό ψηφιακό event θα φέρει αποκλειστικά trailers, αποσπάσματα, νέα, αποκαλύψεις, συνεντεύξεις και περισσότερες εκπλήξεις. Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα γίνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα, ενώ από την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσουμε αποκλειστικά previews.

    Fan Fest 2023 Lineup Sneak Peek
    Οι μεγάλοι τίτλοι του IGN Fan Fest 2023

    Ρίξτε μια ματιά στους ήδη επιβεβαιωμένους τίτλους εδώ και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για το IGN Fan Fest 2023.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ