Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Περισσότερο τρόμο θα φέρει η δεύτερη σεζόν του “Wednesday”

    Περισσότερο τρόμο θα φέρει η δεύτερη σεζόν του "Wednesday"

    Η Jenna Ortega παρευρέθηκε στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon όπου και αποκάλυψε ότι συγκεντρώνεται η ομάδα των σεναριογράφων που θα αναλάβει τη δεύτερη σεζόν του “Wednesday”.

    Χωρίς να πει πολλά για την ιστορία που θα δούμε στα επεισόδια, είπε ότι θα υπάρξει μια επιπλέον κλίση προς τον τρόμο και ότι η χαρακτήρας θα βγει από την ρομαντική κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αργότερα μέσα στο έτος, με την πρεμιέρα να έρχεται κατά πάσα πιθανότητα μέσα στο 2024.

    “Ξεκινήσαμε να συγκεντρώνουμε το δωμάτιο των σεναριογράφων και να μιλάμε γι’αυτό”, είπε η ηθοποιός. “Και όλοι λένε, ότι πρέπει να ανεβάσουμε το στοιχείο του τρόμου λίγο και μετά να βγάλουμε την Wednesday από τη ρομαντική κατάσταση και μετά να την αφήσουμε μόνη της να πολεμήσει το δικό της έγκλημα”.

    Η σειρά επικεντρώνεται στην κόρη της γνωστής οικογένειας που πηγαίνει στην Ακαδημία Nevermore και προσπαθεί “να τελειοποιήσει τις νέες της τηλεπαθητικές ικανότητες, να αποτρέψει μια σειρά από κτηνώδεις δολοφονίες που έχουν σπείρει τον τρόμο στην πόλη και να επιλύσει ένα μεταφυσικό μυστήριο στο οποίο μπλέχτηκαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια, ενώ παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τις νέες και πολυσύνθετες σχέσεις στο Nevermore”.

    Άλλοι πρωταγωνιστές είναι μεταξύ άλλων, οι Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Gwendoline Christie ως Larissa Weems και Christina Ricci ως Marilyn Thornhill. Ο Tim Burton έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία κάνοντας έτσι το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και είναι εκτελεστικός παραγωγός, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Steve Stark, Kayla Alpert, Jonathan Glickman, Andrew Mittman, Gail Berman και Kevin Miserocchi.

    Το “Wednesday” ήταν στην κορυφή της δεκάδας του Netflix για πολλές εβδομάδες, ενώ ξεπέρασε τα νούμερα τηλεθέασης του “Dahmer” και έγινε η τρίτη δημοφιλέστερη σειρά του καναλιού. Έκανε καλύτερο καλύτερο ντεμπούτο από το “Stranger Things 4” και ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν τον Ιανουάριο που μας πέρασε.

    Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, η οποία απέκτησε μια θέση στην λίστα μας με τις καλύτερες νέες σειρές του 2022 και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ