Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πες αντίο στην τριχόπτωση!

    Μην περιμένετε τα μαλλιά σας να εμφανίσουν σημάδια φθοράς για να αναλάβετε δράση. Άλλωστε η πρόληψη είναι το πιο βασικό.

    Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα θα ενισχύσετε τα μαλλιά σας από μέσα προς τα έξω, δίνοντάς τους την ανθεκτικότητα που χρειάζονται για να αντέχουν στην καθημερινή φθορά.

     Πώς θα καταπολεμήσετε την τριχόπτωση και τη φθορά των μαλλιών σας με φυτική κερατίνη;

    Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο ήλιο και θάλασσα, μπορεί να αισθανθείτε τα μαλλιά σας, πιο άτονα και πιο αδύναμα απ’ότι συνήθως.  Είτε θέλετε να αντιμετωπίσετε την αραίωση, το σπάσιμο ή απλά θέλετε να προσέξετε τα μαλλιά σας λίγο παραπάνω, η φυτική κερατίνη ενδείκνυται για να σας κρατήσει… σε φόρμα!

    Γιατί η φυτική κερατίνη είναι απαραίτητη και για τα μαλλιά των ανδρών;

    Μπορεί να μην το συνειδητοποιείτε, αλλά το καλοκαίρι μπορεί να επηρεάσει πολύ τα μαλλιά. Οι ακτίνες UV του ήλιου αποδυναμώνουν την πρωτεΐνη στα μαλλιά σας, καθιστώντας τα πιο επιρρεπή στο σπάσιμο. Η φυτική κερατίνη γεμίζει τα κενά στη φυσική δομή των μαλλιών, ενισχύοντας τα αδύναμα σημεία τους και βοηθώντας τα μαλλιά σας να επανέλθουν.

    Long Keratin Shampoo & Long Keratin Oil: Φυσική Αναδόμηση και Ενυδάτωση

    Η διατήρηση της υγείας των μαλλιών ξεκινά από το καθαρό τριχωτό. Το Long Keratin Shampoo προσφέρει βαθύ καθαρισμό, ενώ διατηρεί τα φυσικά έλαια των μαλλιών σας, χάρη στη σύνθεσή του χωρίς θειικά άλατα.

    Πες αντίο στην τριχόπτωση!
    Long Keratin Shampoo

    Επιπλέον, το Long Keratin Oil, εμπλουτισμένο με θρεπτικά έλαια, θα ενυδατώσει και θα δυναμώσει το τριχωτό της κεφαλής. Το σημαντικότερο; Είναι γεμάτο με φυτική κερατίνη για την αναδόμηση της τρίχας και προστασία ενάντια της τριχόπτωσης.

    Πες αντίο στην τριχόπτωση!
    Long Keratin Oil

    Exclusive Hair Lotion: ο σύμμαχος σας κατά της τριχόπτωσης!

    Εάν παρατηρείτε τριχόπτωση ή αραίωση, η Exclusive Hair Lotion είναι η ιδανική λύση για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα από τη ρίζα. Η λοσιόν διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και παρέχοντας βασικά θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Το σημαντικότερο, δε θέλει ξέβγαλμα!

    Πες αντίο στην τριχόπτωση!
    Exclusive Hair Lotion

    Tip! Ο συνδυασμός είναι το παν! Για πιο ενισχυμένο αποτέλεσμα, χρησιμοποιείστε το long keratin oil το λιγότερο 2 με 3 φορές την εβδομάδα και καθημερινά πρωί-βράδυ την Exclusive Hair Lotion. Να θυμάστε, το μυστικό κρύβεται στη συνέπεια!

    Exclusive Hair Oil για θρέψη των μαλλιών!

     Με βιοτίνη και υαλουρονικό οξύ, διεισδύει βαθιά στα μαλλιά σας για να σταματήσει και να επανορθώσει τυχόν φθορές και να επαναφέρει τα επίπεδα της υγρασίας των μαλλιών σε ισορροπία. Λίγες μόνο σταγόνες από αυτό το έλαιο μπορούν να ενισχύσουν και να προστατέψουν τα μαλλιά σας, διατηρώντας τα δυνατά και υγιή.

    Πες αντίο στην τριχόπτωση!
    Exclusive Hair Oil

    Ανακτήστε την υγεία των μαλλιών σας με τη δύναμη της φυτικής κερατίνης. Είτε θέλετε να αντιμετωπίσετε την αραίωση, την ξηρότητα ή τη φθορά, τα προϊόντα μαλλιών της La Vie En Rose θα προσφέρουν στα μαλλιά σας τη φροντίδα που τους αξίζουν.

    Πες αντίο στην τριχόπτωση!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ