Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πέτρος Λαγούτης για τους «Παγιδευμένους»: «Ήταν μια δύσκολη πίστα – Δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα»

    Για τις δύσκολες συνεργασίες και τις τοξικές συμπεριφορές, μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης στη νέα συνέντευξη που παραχώρησε την Κυριακή (20/10) στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Καλημέρα είπαμε;», καθώς επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 στους «Παγιδευμένους».

    «Δεν έχω ένα προσχέδιο για τις τοξικές συμπεριφορές στη δουλειά. Όσες χρόνια και να δουλεύεις, συναντάς πράγματα που μπορεί να μην είχες φανταστεί ή να μην είχες συναντήσει ξανά. Είναι μια καινούργια πίστα κάθε φορά. Προσπαθώ να διατηρώ την ψυχραιμία μου. Να καθορίζω την στάση μου με βάση αυτό που εγώ είμαι και όχι με αυτό, που μου πετάνε οι απέναντι.

    Έχει τύχει να φύγω από δουλειά, επειδή δεν άντεχα την τοξικότητα. Δεν άφησα το πρότζεκτ στη μέση. Σε μια δουλειά είχα φύγει από πάρα πολύ νωρίς και σε μια άλλη δεν μπορούσα να φύγω, το υπέμεινα όσο έπρεπε να το υπομείνω – με βάση τις υπογραφές μου – και μετά έφυγα», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

    «Τελειώσαμε με τους Παγιδευμένους. Διαβασμένοι έχετε έρθει…», είπε ο ηθοποιός για τη σειρά του ΑΝΤ1 και προσέθεσε: «Ήταν μια δύσκολη πίστα. Δεν θέλω να πω παραπάνω, το αφήσαμε πίσω, τελείωσε. Είχε τα καλά της η δουλειά, είχε ένα πολύ ωραίο σενάριο με πολλούς αξιόλογους συνεργάτες, αλλά είχε και πολλά δύσκολα πράγματα που δεν είχα ξανασυναντήσει. Τα έχω πει, δεν θέλω να πω παραπάνω πράγματα».

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ