Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ο Kevin Costner σταματά από John Dutton του “Yellowstone”

    Ο Kevin Costner σταματά από John Dutton του "Yellowstone"

    Νέα δημοσιεύματα θέλουν τον Kevin Costner να αφήνει το “Yellowstone” μια για πάντα.

    Σύμφωνα με τα Deadline, The Hollywood Reporter και Variety, προβλήματα με το πρόγραμμα του ηθοποιού τον έχουν κάνει να σκέφτεται σοβαρά να σταματήσει από John Dutton, τον ρόλο που ενσαρκώνει εδώ και πέντε χρόνια και που του χάρισε Χρυσή Σφαίρα στην πρόσφατη Τελετή Απονομής. Μάλιστα, ο ίδιος φαίνεται πως ζήτησε να δουλέψει μόλις μια εβδομάδα για το δεύτερη μισό της πέμπτης σεζόν.

    Επιπλέον, ο Matthew McConaughey βρίσκεται σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει σε κάποιο νέο spin-off που θα φέρει ηθοποιούς και χαρακτήρες από την κύρια σειρά. Άγνωστο παραμένει ποια σειρά θα είναι αυτή και ποιος θα είναι ο ρόλος του.

    “Δεν έχουμε νέα να αναφέρουμε”, είπε αντιπρόσωπος της Paramount στο IGN. “Ο Kevin Costner είναι μεγάλο μέρος του ‘Yellowstone’ και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι για πολύ καιρό ακόμα. Χάρη στο καταπληκτικό μυαλό του Taylor Sheridan, δουλεύουμε πάντα στην επέκταση του franchise και του καταπληκτικού κόσμου που έχτισε. Ο Matthew McConaughey είναι ένα εξαιρετικό ταλέντο με το οποίο θα θέλαμε να συνεργαστούμε”.

    Ο Costner ξεκίνησε την καριέρα του με το “Sizzle Beach, U.S.A.” (1981). και ακολούθησαν τα “The Untouchables” (1987), “JFK” (1991), “Robin Hood: Prince of Thieves” (1991) και “The Bodyguard” (1992). Πρόσφατα τον έχουμε δει στα “Man of Steel” (2013), “Jack Ryan: Shadow Recruit” (2014), “Hidden Figures” (2016), “Batman v Superman: Dawn of Justice” (2016), “Molly’s Game” (2017), “The Highwaymen” (2019), “Let Him Go” (2020) και “Zack Snyder’s Justice League” (2021). Τηλεοπτικά έχει παίξει και στη μίνι-σειρά “Hatfields & McCoys” (2012), που του χάρισε Emmy και Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου. Έχει σκηνοθετήσει τρεις ταινίες, τις “Dances with Wolves” (1990), με την οποία κέρδισε Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Σκηνοθεσίας, “The Postman” (1997) και “Open Range” (2003), ενώ λέγεται ότι θα αναλάβει το “Horizon”.

    Όσον αφορά το “Yellowstone”, εκτός από την κύρια σειρά – της οποίας η πρεμιέρα της πέμπτης σεζόν απέσπασε 12,1 εκ. τηλεθεατές – έχουμε δει τα spin-off, “1883” (review εδώ) και “1923”, το οποίο έκανε το μεγαλύτερο ντεμπούτο στην ιστορία του Paramount + και ανανεώθηκε πρόσφατα για δεύτερη σεζόν, ενώ αναμένουμε το “6666”, τη sequel σειρά “1883: The Bass Reeves Story”, η οποία θα περιστρέφεται γύρω από τον ομότιτλο αστυνομικό που θα ενσαρκώνει ο David Oyelowo, και άλλα δύο spin-off που θα λαμβάνουν χώρα τις δεκαετίες των ’40 και ’60.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ