Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμες θέλουν τον Ed Harris να μανατζάρει στο “Wonder Man” του MCU

    Φήμες θέλουν τον Ed Harris να μανατζάρει στο "Wonder Man" του MCU

    Ο Ed Harris φημολογείται ότι θα ενσωματωθεί στο cast της επερχόμενης σειράς των Marvel και Disney+, “Wonder Man”, ως Neal Saroyan.

    Σύμφωνα με το ComicBook, ο χαρακτήρας είναι ο μάνατζερ του ομότιτλου υπερήρωα και τον Απρίλιο που μας πέρασε είχαμε μάθει ότι ο Bob Odenkirk φημολογούταν για τον ρόλο. Το ποιος τελικά θα τον αναλάβει παραμένει άγνωστο. Όπως και να ‘χει, ο Yahya Abdul-Mateen II θα ενσαρκώσει τον Simon Williams/Wonder Man και ο Demetrius Grosse θα μεταμορφωθεί στον Eric Williams/Grim Reaper. Τέλος, ο Ben Kingsley θα επιστρέψει στην Marvel ως Trevor Slattery και, μάλιστα, “θα παίξει σημαντικό ρόλο” στη νέα σειρά.

    O Harris ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για τα “Apollo 13” (1995), “The Truman Show” (1998), “Pollock” (2000) και “The Hours” (2002), ενώ άλλοι του ρόλοι είναι στα “The Abyss” (1989), “The Firm” (1993), “Nixon” (1995), “A Beautiful Mind” (2001), “Enemy at the Gates” (2001), “A History of Violence” (2005), “National Treasure: Book of Secrets” (2007), “Snowpiercer” (2013), “Mother!” (2017), “The Lost Daughter” (2021), και “Top Gun: Maverick” (2022). Για το “Game Change” (2012) κέρδισε Χρυσή Σφαίρα, ενώ για την τηλεοπτική σειρά “Westworld” (2016-22), ήταν υποψήφιος για Emmy.

    Ο Wonder Man έκανε το ντεμπούτο του στα κόμικς το 1964 μέσω του “The Avengers #9”. Δημιουργήθηκε από τους Stan Lee, Don Heck και Jack Kirby και κληρονόμησε την Williams Innovations μετά τον θάνατο του πατέρα του. Έχοντας μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, προσπάθησε να υπεξαιρέσει χρήματα, πιάστηκε και φυλακίστηκε, αλλά δεν έμεινε για πολύ εκεί, καθώς γνωρίζει τον Baron Heinrich Zemo, ο οποίος τον έπεισε να πάρει εκδίκηση και του έδωσε υπερδυνάμεις. Τα έβαλε τους Avengers αλλά το μετάνιωσε και τελικά τους έσωσε από την παγίδα του Zemo, θυσιάζοντας παράλληλα τη ζωή του.

    O Destin Daniel Cretton θα είναι εκτελεστικός παραγωγός και ο Andrew Guest θα βοηθήσει στη δημιουργία της ως σεναριογράφος. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη, αλλά άγνωστο παραμένει το πότε θα φτάσει το “Wonder Man” στις οθόνες του Disney+.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ