Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Φετινές σειρές της Marvel ίσως μετακινηθούν για το 2024

    Νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι η Disney θα κάνει αλλάγες στο πρόγραμμα της Marvel και έτσι κάποιες από τις σειρές που ήταν να δούμε μέσα στο 2023 θα μετακινηθούν για τον επόμενο χρόνο.

    Σύμφωνα με το Variety, οι αλλαγές στο πρόγραμμα έρχονται από τον συν-Πρόεδρο του στούντιο, Alan Bergman. Κατά πως φαίνεται αντί για πέντε σειρές που περιμέναμε φέτος, θα δούμε μόνο τις τρεις ή τις τέσσερις από αυτές και όσες περισσέψουν θα διατεθούν στο Disney+ του χρόνου.

    Φετινές σειρές της Marvel ίσως μετακινηθούν για το 2024

    Δείτε τα πάντα από Marvel στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Καμιά από αυτές τις αλλαγές δεν θα επηρεάσει το “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, το οποίο είναι να κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου 2023 (Ελλάδα). Οι πέντε σειρές που αναμένουμε φέτος είναι οι “Secret Invasion”, “Ironheart”, “Echo”, “Agatha: Coven of Chaos” και η δεύτερη σεζόν του “Loki”, και ας μην ξεχνάμε και τα project κινουμένων σχεδίων “X-Men ’97” και την δεύτερη σεζόν του “What If…?”. Άγνωστο παραμένει το ποια από όλες τις σειρές θα μεταφερθεί για το 2024 και αν τελικά θα γίνει όντως κάποια αλλαγή στο πρόγραμμα της Marvel.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Φεβρουάριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ