Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Φωτογραφίες του “The Crown” προϊδεάζουν την ιστορία των Νταϊάνα και Ντόντι

    Φωτογραφίες του "The Crown" προϊδεάζουν την ιστορία των Νταϊάνα και Ντόντι

    To Netflix παρουσίασε μια σειρά από νέες φωτογραφίες από την έκτη και τελευταία σεζόν του “The Crown”, οι οποίες παρουσιάζουν μεταξύ άλλων τους Νταϊάνα και Ντόντι σε ένα αμάξι. Μήπως είναι από το μοιραίο δυστύχημα της 31ης Αυγούστου 1997;

    Εκτός των Elizabeth Debicki και Khalid Abdalla στους αντίστοιχους ρόλους, οι εικόνες φέρουν και τους Imelda Staunton ως Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, Salim Daw ως Mohammed Al Fayed, Dominic West ως Πρίγκιπα Κάρολο, Rufus Kampa ως Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Fflyn Edwards ως Πρίγκιπας Χάρι, ενώ σε δύο από αυτές βλέπουμε και την επίσκεψη της Νταϊάνα σε ένα ενεργό ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα.

    Δείτε τους παρακάτω:

    “Υπήρξε μια πολύ, πολύ προσεκτική, μεγάλη, μεγάλη, μεγάλη συζήτησε για το πως θα το κάνουμε – και ελπίζω το κοινό να το κρίνει στο τέλος, αλλά έχει αναδημιουργηθεί διακριτικά και στοχαστικά”, είπε η παραγωγός Suzanne Mackie για την παρουσίαση του θανάτου της αγαπητής πριγκίπισσας στην σειρά (μέσω BBC News).

    Άλλοι ηθοποιοί θα είναι οι Lesley Manville ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα, Olivia Williams ως Camilla Parker Bowles, Jonathan Pryce ως Πρίγκιπα Φίλιππο και Meg Bellamy ως Kate Middleton. Δημιουργός είναι ο Peter Morgan, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός με τους Stephen Daldry, Andy Harries, Philip Martin, Tanya Seghatchian και Benjamin Caron, μεταξύ άλλων.

    Από την μεριά της, η Debicki είπε ότι είναι “μια μοναδική πρόκληση ως ηθοποιός” η ενσάρκωση των τελευταίων εβδομάδων της Νταϊάνα. “Εμπιστεύομαι το συναισθηματικό πλάνο που δημιούργησε ο Peter. Είναι η ερμηνεία του και έβγαλε συναισθηματικό νόημα σε μένα, οπότε κρατήθηκα από αυτό. Γιατί, προφανώς, είναι συγκλονιστικό και έντονο και δεν μπορούμε ποτέ να ξέρουμε”.

    Τα επεισόδια θα καλύπτουν την περίοδο 1997-2005. Στο πρώτο μέρος θα δούμε “να ξεκινά η σχέση της Πριγκίπισσας Νταϊάνας και του Ντόντι Αλ Φαγέντ πριν το μοιραίο ταξίδι με τις καταστροφικές συνέπειες”, ενώ στο ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ θα προσπαθήσει “να επιστρέψει στην ζωή του στο Ίτον μετά τον θάνατο της μητέρας του, καθώς η μοναρχία θα πρέπει να περάσει από την κοινή γνώμη”. Επιπλέον, “καθώς φτάνει στο χρυσό ιωβηλαίο της, η Βασίλισσα σκέφτεται το μέλλον της μοναρχίας με τον γάμο του Καρόλου και της Καμίλα και την έναρξη του Βασιλικού παραμυθιού με τους Γουίλιαμ και Κέιτ”.

    Η σειρά έχει κερδίσει δύο Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Δραματικής Σειράς, και συνολικά 21 βραβεία Emmy για τις πρώτες τέσσερις σεζόν του.

    Η έκτη και τελευταία σεζόν του “The Crown” θα χωριστεί σε δύο μέρη: το πρώτο θα κάνει την πρεμιέρα του στις 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο θα έρθει περίπου ένα μήνα μετά, στις 14 Δεκεμβρίου.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ