Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Μαριάντα Πιερίδη για Δουβαρά: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο»

    Η Μαριάντα Πιερίδη και η παρέα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», συζητούσαν για την Αλεξάνδρα Δουβαρά. Η παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, μετά τον σάλο που προκλήθηκε στα κοινωνικά δίκτυα, προχώρησε σε δημόσια συγγνώμη διευκρινίζοντας τις προθέσεις και την ουσία των λόγων της.

    DOUVARA 1 jpg

    Μετά την προβολή του σχετικού βίντεο, με την δημόσια συγγνώμη της Αλεξάνδρας Δουβαρά, η Μαριάντα Πιερίδη σχολίασε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

    marianta pieridi1906

    Το λόγο πήρε αμέσως μετά ο Φοίβος Παπαδάκης και ανέφερε: «Είναι μία εξαιρετική συνάδελφος. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, αν έκανε τις ίδιες δηλώσεις άλλος άνθρωπος, θα ήμουν κι εγώ πολύ σκληρός μαζί του ή μαζί της. Με την Αλεξάνδρα Δουβαρά νομίζω ότι είναι άδικο».

    DOUVARA 3 jpg

    «Νομίζω ότι τα εξήγησε ακριβώς όπως φανταζόμασταν κι εμείς ότι ήθελε να εννοηθούν, ακριβώς όπως ήθελε να τα πει αλλά ίσως να εκφράστηκε λίγο λάθος; Εκφράστηκε λάθος. Βέβαια είπε: αν θεωρείται αναγκαία η συγγνώμη μου, να τη δώσω» ανέφερε στο τέλος η Μαριάντα Πιερίδη.

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ