Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» την πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Καρβέλας στη Νίκη Λυμπεράκη και τη «Μεγάλη Εικόνα» του Mega.Δείτε ακόμη – Νίκος Καρβέλας: Ένταση στη συνέντευξή του στη Νίκη Λυμπεράκη – “Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική” (Βίντεο)

Ο Νίκος Καρβέλας είπε πολύ μεγάλες αλήθειες, που δυστυχώς στην τηλεόραση δεν χωράνε

Θα ήθελα να είναι λίγο πιο ευγενής με την οικοδέσποινα

«Έκατσα μέχρι τις 3 η ώρα και είδα όλη τη συνέντευξη. Είπα κάποια πράγματα πάρα πολύ σωστά, είπε πολύ μεγάλες αλήθειες που δυστυχώς στην τηλεόραση δεν χωράνε, γιατί εκεί έχουμε συνηθίσει να ακούμε την αλήθεια καλυμμένη. Συμφωνώ στα περισσότερα πράγματα που είπε. Σε κάποια πράγματα διαφώνησα, αλίμονο, δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα. Θα ήθελα, ας πούμε, να είναι λίγο πιο ευγενής με την οικοδέσποινα. Ένιωσα άβολα αρκετές φορές, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση της, αλλά για αυτό ζήτησε να είναι και live η συνέντευξη, για να πει συγκεκριμένα πράγματα και να ακουστούν χωρίς να κοπούν», είπε αρχικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Συμφωνώ στα περισσότερα πράγματα που είπε

Κάποια πράγματα που είπε έπρεπε να ακουστούν

«Δεν ένιωσα κάτι σεξιστικό. Είπε πάρα πολλά πράγματα ως προς τον ρόλο της γυναίκας. Είναι ένας άνθρωπος χωρίς φίλτρο και σε μία ηλικία που του επιτρέπεται να μιλάει όπως νιώθει. Το τι πιστεύω εγώ δεν έχει σημασία. Πάντως, κάποια πράγματα που είπε έπρεπε να ακουστούν», συμπλήρωσε στη συνέχεια η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.


Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: