Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Η πιο γρήγορη χυλόπιτα της ελληνικής τηλεόρασης – Έκανε άκομψο σεξουαλικό σχόλιο και τον έστειλε… σπίτι του

    Ο Γιάννης από την Ηγουμενίτσα συνάντησε την Ελένη στο πρώτο τους ραντεβού στο First Dates της Πέμπτης και τα πράγματα μεταξύ τους… δεν πήγαν πολύ καλά.

    Ο λόγος ήταν πως ο Γιάννης ξεκίνησε να μιλάει και να ζητάει περίεργα… τεστ δοκιμάζοντας τη σωματική διάπλαση της Ελένης.

    «Με λένε ‘πρίγκιπα’ από θέμα αισθητικής και συμπεριφοράς. Τη γυναίκα τη θέλω petite. Έχει να κάνει με το ερωτικό κομμάτι. Η γυναίκα θέλει να με βλέπει μεγαλόσωμο και εφόσον έχω και το υπόλοιπο κομμάτι μπορώ να κυριαρχήσω. Και από τη δική μου πλευρά θέλω να νιώθω ότι μπορώ να την προστατεύσω» δήλωσε ο Γιάννης.

    Ο «πρίγκιπας» της Ηγουμενίτσας φαίνεται πως μόλις είδε την Ελένη να μπαίνει στον χώρο και να τους συστήνει η Ζενεβιέβ, ενθουσιάστηκε και δήλωσε στην κάμερα: «Η Ελένη όπως τη λέμε στην επαρχία είναι εργαλείο. Τα μικρά της τσέπης. Είναι εργαλείο», ενώ τη διπλοφίλησε υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει τις αρχές του savoir vivre.

    Στη συνέχεια ο φαινομενικά ευγενής Γιάννης θέλησε να τεστάρει σωματικά την Ελένη ζητώντας τη να σηκωθεί όρθια και να ακουμπήσει την πλάτη της στην πλάτη του. Έτσι, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, θα τέσταρε αν «κουμπώνουν» ερωτικά κάτι που όπως είπε μετά το τεστ ίσχυε.

    «Οι γλουτοί μου κουμπώνουν στη μέση της» είπε με τη Ζεν γελώντας να προσθέτει: «Α, κουμπώνετε. Lego».

    Δεν πήγε καλά αυτό…

    Η Ελένη στο τέλος του ραντεβού ήταν εμφανώς ξενερωμένη τόσο από την πολυλογία του Γιάννη όσο και από την προσπάθειά του να δείξει ότι τα ξέρει όλα.

    «Δε χρειάζεται να βγούμε άλλο ραντεβού» υποστήριξε η Ελένη που ένοιωθε ότι δεν πρόλαβε να πει τίποτα σε ολόκληρο το ραντεβού.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ