Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πήρες κιλά στις διακοπές; Μην αγχώνεσαι! Θα τα χάσεις με το πρόγραμμα της Cindy Crawford (video)

    Η Cindy Crawford έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο χώρο του μόντελινγκ και της υποκριτικής. Η 55χρονη Αμερικανίδα σταρ παραμένει σήμερα μία από τις πιο εντυπωσιακές και γοητευτικές γυναίκες του Hollywood. Το διάσημο μοντέλο-ηθοποιός φροντίζει πολύ την εικόνα της, ακολουθώντας υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με συχνή άσκηση. Τα αποτελέσματα είναι παραπάνω από ορατά αφού οι αναλογίες της Cindy Crawford είναι πραγματικά αξιοζήλευτες.

    Τα διατροφικά μυστικά της
    «Άρχισα να κάνω διαλειμματικη νηστεία φέτος. Όταν είμαι σπίτι – όχι όταν βγαίνω έξω – προσπαθώ να μην φάω μετά τις 8 μέχρι τις 10 το επόμενο πρωί. Αποφεύγω το αλκοόλ. Αν πρόκειται να πιώ, θα πιώ μόνο ένα ποτήρι πριν το δείπνο», έχει δηλώσει η Αμερικανίδα σταρ.

    Το πρόγραμμα εκγύμνασης της Cindy Crawford
    Η διάσημη ηθοποιός μοιράστηκε το πρόγραμμα γυμναστικής που έχει σχεδιάσει αποκλειστικά για εκείνη η προπονήτριά της, Sarah Hagaman. Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η Cindy μπορείς εύκολα να το αντιγράψεις, κάνοντας 3 γύρους των ασκήσεων με όσες επαναλήψεις αντέχεις (20,30 ή 40).

    Το σετ εκγύμνασης της 55χρονης σταρ αποτελείται από: bicycle crunches σε όρθια στάση, sumo squats, σανίδα για πλάγιους κοιλιακούς, ⁣bicycle crunches ⁣και μερικές ακόμη ασκήσεις που θα δεις αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

    Μη χάνεις λοιπόν άλλο χρόνο, δοκίμασε το πρόγραμμα της Cindy Crawford για να δεις το σώμα σου πιο γραμμωμένο από ποτέ.
    Βάλε χαρά στην καθημερινή σου γυμναστική!

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ