Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πίστη στην επιτυχία του “The Rings of Power” έχει η Πρόεδρος του Amazon

    Πίστη στην επιτυχία του "The Rings of Power" έχει η Πρόεδρος του Amazon

    Η Jennifer Salke, Πρόεδρος των Amazon Studios, έχει την αυτοπεποίθηση ότι η αγορά είναι αρκετά μεγάλη τόσο για το “The Rings of Power”, όσο και για τις πρόσφατα ανακοινωμένες ταινίες “Lord of the Rings”.

    Το Amazon έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα των δημιουργιών του J.R.R. Tolkien και έχει κυκλοφορήσει ήδη την πρώτη από τις πέντε σεζόν που έχει σχεδιάσει. Η Salke πιστεύει ότι η σειρά θα πετύχει, λέγοντας στο Variety ότι το project έχει ήδη μια μεγάλη fanbase πίσω της.

    “Θα δούμε”, είπε η Salke όταν ρωτήθηκε το πόσο “Lord of the Rings” θα ήταν υπερβολικό για την αγορά. “Αγαπάμε την αυθεντική μας σειρά. Είμαστε πολύ περήφανοι γι’ αυτήν και έχουμε επενδύσει μακροχρόνια. Οπότε, πιστεύουμε σίγουρα ότι υπάρχει αρκετή αγάπη από τους fan για να διατηρήσουν τη δική μας για πολύ καιρό”.

    Το 2021, η Salke είπε ότι το “The Rings of Power” χρειάζεται ένα “τεράστιο, παγκόσμιο κοινό” για να δικαιολογήσει τον προϋπολογισμό του, ο οποίος ανέρχεται στα $465 εκ.. Κατά πως φαίνειται, το στούντιο έχει όντως φτάσει και ξεπεράσει το εν λόγω όριο, έχοντας πετύχει τη μεγαλύτερη πρεμιέρα στην ιστορία της συνδρομητικής.

    Προ ημερών, οι Warner Bros. Discovery και New Line έκλεισαν συμφωνία με τη Σουηδική εταιρεία Embracer Group AB, η οποία επιτρέπει στα στούντιο την ανάπτυξη περισσότερων μεταφορών των “Lord of the Rings” και “The Hobbit”. Μάλιστα, ο Πρόεδρος της Warner Bros. Discovery, David Zaslav, είπε ότι η συμφωνία περιλαμβάνει “πολλαπλές” ταινίες που βασίζονται στην σειρά μυθιστορημάτων του J.R.R. Tolkien.

    Τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά άγνωστη παραμένει ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας της. Διαβάστε το review μας για την πρώτη σεζόν, πώς συνδέεται η ανακάλυψη των νάνων με το μέλλον της σειράς και όσα είπε ο ηθοποιός του Sauron για το φινάλε.

    Σε περίπτωση που θέλετε να ξαναδείτε τις ταινίες “The Hobbit” και “The Lord of the Rings”, σας τις έχουμε βάλει με χρονολογική σειρά και με βάση την κατάταξή μας. Τέλος, σας λέμε τις 10 ταινίες και σειρές φαντασίας που οφείλουν την ύπαρξη τους στο franchise.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ