Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Πιθανή καθυστέρηση μπορεί να δει η παραγωγή της νέας σεζόν του “The Mandalorian”

    Άλλη μια μεγάλη παραγωγή του Χόλιγουντ φαίνεται πως επηρεάζεται από την απεργία του Σωματείο των Σεναριογράφων.

    Ο λόγος για το “The Mandalorian” και την τέταρτη σεζόν του, η οποία, σύμφωνα με το Deadline και τις πηγές εκ των έσω, ενδέχεται να καθυστερήσει την έναρξη των γυρισμάτων της, παρά το γεγονός ότι τα σενάρια των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ολοκληρωθεί.

    H σειρά έχει δημιουργηθεί από τον Jon Favreau , ο οποίος είναι εκτελεστικός παραγωγός με τους Dave Filoni, Kathleen Kennedy, Colin Wilson και Rick Famuyiwa. Μιλώντας στο Star Wars Celebration, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, ο Filoni αποκάλυψε ότι ο Din Djarin του Pedro Pascal δεν είναι πλέον το κεντρικό πρόσωπο, ενώ η ταινία που ετοιμάζει θα είναι το λογικό φινάλε τόσο αυτής της σειράς, όσο και των “Ahsoka” και “The Book of Boba Fett”.

    Αυτή δεν είναι η μόνη παραγωγή που έχει επηρεαστεί από την απεργεία, η οποία αυτήν την στιγμή διανύει την τρίτη της εβδομάδα. Πριν από μερικές μέρες, έγινε γνωστό ότι το “Severance” και το “Loot”, που παίζονται στο Apple TV+, σταμάτησαν τα γυρίσματά τους, ενώ το ίδιο έχουν πάθει τα “Stranger Things” του Netflix, “Hacks” του HBO Max και “Billions” του Showtime. Εκτός από την τηλεόραση, και οι ταινίες δεν έμειναν αλώβητες, μεταξύ άλλων και το “Blade” της Marvel.

    Πιθανή καθυστέρηση μπορεί να δει η παραγωγή της νέας σεζόν του "The Mandalorian"

    Δείτε το “The Mandalorian” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ