Πέμπτη, 20 Μαρτίου, 2025
More

    «Πληγώθηκα από σχόλια συναδέλφων μου, όσοι με στεναχώρησαν μπήκαν στη θέση τους»

    «Πέρασα τα down μου, αλλά πιστεύω ότι ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτήν τη ζωή», υπογράμμισε η Ιωάννα Μαλέσκου.

    Για όλα τα αρνητικά σχόλια που έχει μάθει πως έχουν πει οι συνεργάτες της πίσω από την πλάτη της, μίλησε ανοιχτά η Ιωάννα Μαλέσκου, όταν την συνάντησαν δημοσιογράφοι σε βραδινή εκδήλωση. Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης (20.03.2025).

    «Επειδή στο παρελθόν έχω ακούσει κι έχω μάθει ετεροχρονισμένα -όταν έχω βγει από τον χορό τα μαθαίνω- λόγια ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκα που όχι μόνο δεν ήταν κολακευτικά, αλλά ήταν κι ανυπόστατα, πληγώθηκα πάρα πολύ και στενοχωρήθηκα. Εκεί είπα ότι δεν ξέρεις ποτέ έναν άνθρωπο με τον οποίο συναναστρέφεσαι τι μπορεί να έχει στο μυαλό του. Η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούν πολύ οι άνθρωποι που μπροστά σου είναι όλο γλύκα και με το που γυρίζεις την πλάτη σου έχουν μία άλλη τελείως εικόνα για εσένα και τη μοιράζονται δημόσια», δήλωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

    «Η περίοδος είναι πολύ συγκεκριμένη και πιο συγκεκριμένα την πρώτη χρονιά (σ.σ. στον ΣΚΑΙ). Ήταν όλα καινούργια και δεν ήξερα τι γίνεται όταν εγώ γύριζα την πλάτη μου. Έχει περάσει πολύς καιρός και κάθε άνθρωπος από αυτούς που με στενοχώρησαν -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- μπήκε στη θέση του. Πιστεύω πολύ στο κάρμα κι ότι η ζωή επιστρέφει συμπεριφορές. Πέρασα τα down μου, αλλά πιστεύω ότι ό,τι δίνεις παίρνεις σε αυτήν τη ζωή. Ίσως αργήσει λίγο ο χρόνος, αλλά όλοι θα μπούνε στη θέση τους.” πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ