Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023
More

  Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

  Ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο ήταν χθες το βράδι το εκλογικό κέντρο της «Ενωμένης Εορδαίας», όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς και όλοι οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού πραγματοποίησαν τα εγκαίνια της επίσημης λειτουργίας του.

  Μετά τον αγιασμό που προηγήθηκε ο επικεφαλής της «Ενωμένης Εορδαίας» προχώρησε σε μία ομιλία η οποία είχε χαρακτήρα απολογισμού για το έργο που παρουσίασε η δημοτική αρχή. Ο Παναγιώτης Πλακεντάς τόνισε πως στην τετραετία που πέρασε η δημοτική αρχή κατάφερε να βάλει το αποτύπωμα της, έχοντας ως πρώτιστη έννοια την δικαίωση της εμπιστοσύνης με την οποία οι πολίτες την τίμησαν και υπογράμμισε λέγοντας χαρακτηριστικά «Αλλάξαμε  την καθημερινότητα, σχεδιάσαμε το μέλλον. Αυτό που υποσχεθήκαμε. Η Εορδαία μας αλλάζει. Συνεχίζουμε μαζί.. Όλοι μαζί.»

  Μετά το τέλος της ομιλίας του Δημάρχου Εορδαίας και εκ νέου υποψήφιου, ακολούθησε παρουσίαση τόσο των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων όσο και των υποψηφίων Συμβούλων και Προέδρων των Δημοτικών Κοινοτήτων.

  Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Πλήθος κόσμου στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  Enjoy exclusive access to all of our content

  Get an online subscription and you can unlock any article you come across.