Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
More

    Πλούταρχος: Στη δημοσιότητα ιδιόχειρο σημείωμα της 47χρονης «stalker» του – «Γιάννη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ» – ΒΙΝΤΕΟ

    Τον δρόμο της δικαιοσύνης έχει ακολουθήσει ο Γιάννης Πλούταρχος που κατέθεσε μήνυση για παρενόχληση κατά θαυμάστριάς του.

    Ένα ιδιόχειρο σημείωμά της έφερε στη δημοσιότητα το MEGA με την  47χρονη γυναίκα να γράφει χαρακτηριστικά: ««Γιάννη μου, αγάπη μου, σε αγαπάω πάρα πάρα πολύ. Σε φιλώ πάρα πάρα πολύ. Είναι ένα πακετάκι έξω από την πόρτα. Πάρ’ το».

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη»

    Η ίδια η κατηγορούμενη δηλώνει στον Alpha μεταξύ άλλων: «Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη και ειλικρινή συγγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλώς παρασύρθηκα, δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο. Από την στιγμή που ο Γιάννης Πλούταρχος μου γνωστοποίησε με κάποιο τρόπο, ότι προκάλεσα ανησυχία στην οικογένειά του, το κατάλαβα».

    Ακόμα, είπε ότι: «Πίστευα ότι θα μπορούσα να έχω μια συναισθηματική σύνδεση με τον Γιάννη Πλούταρχο και ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μίλαγε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μια συγγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα».

    Δείτε σχετικό βίντεο

    «Μετανιωμένη και ταπεινωμένη»

    «Μετανιωμένη και ταπεινωμένη»

    Είναι μετανιωμένη και αισθάνεται ταπεινωμένη ανέφερε η δικηγόρος της κατηγορούμενης την Τετάρτη (9/10). «Δεν της είχε καταστεί ποτέ και με κανέναν τρόπο σαφές ότι ενοχλεί. Και ο Σεφέρης περιγράφει γλαφυρά τον πόθο του για τις γυναίκες αλλά δεν είχε κατηγορηθεί»», ανέφερε μεταξύ άλλων η συνήγορός της.

    Δείτε το σχετικό βίντεο

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ