Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Ποδαρικό θα μας κάνει το “How I Met Your Father” με τη δεύτερη σεζόν του

    Με μια δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Hilary Duff ανακοίνωσε ότι η δεύτερη σεζόν του “How I Met Your Father” θα κάνει την πρεμιέρα της στις 24 Ιανουαρίου 2023.

    Η σειρά λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη “του κοντινού μέλλοντος, όπου η Sophie (Duff) διηγείται στον γιο της πώς γνώρισε τον πατέρα του. Η ιστορία διαδραματίζεται το 2022, όπου η Sophie και οι φίλοι της προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιοι είναι, τι θέλουν από τη ζωή και πως ερωτεύεται κάποιος στην εποχή των dating apps και των απεριόριστων επιλογών”, όπως μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη του Hulu.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Οι δημιουργοί της αρχικής σειράς, Carter Bays και Craig Thomas, επιστρέφουν για το spin-off ως εκτελεστικοί παραγωγοί, μαζί με τους Isaac Aptaker και Elizabeth Berger, τους showrunners του “This Is Us”. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε και τους Chris Lowell ως Jesse, Francia Raisa ως Valentina, Tom Ainsley ως Charlie, Tien Tran ως Ellen και Suraj Sharma ως Sid.

    Πρόκειται για το spin-off/sequel του “How I Met Your Mother”, το οποίο έτρεξε για εννιά σεζόν (2005-14) και αποτελούταν από 208 επεισόδια. Πρωταγωνιστούσαν οι Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris και Alyson Hannigan. Το 2016 αναπτύχθηκε ένα spin-off με τον τίτλο “How I Met Your Dad”, αλλά δεν άρεσε στο κανάλι και έτσι το project αφέθηκε στην άκρη, ενώ περίπου έξι μήνες μετά, δημοσιεύματα ήθελαν την 20th Century Fox να συνεχίζει να αναζητά τρόπους για να την αναβιώσει. Και οι δύο σειρές μπορούν να προβληθούν μέσω του Disney+.

    Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 20 επεισόδια, έναντι της πρώτης που έφερε μόλις δέκα. Διαβάστε το review μας για τον πρώτο κύκλο επεισοδίων και πείτε μας στα σχόλια πόσο ανυπομονείτε για το “How I Met Your Father”.

    Ποδαρικό θα μας κάνει το "How I Met Your Father" με τη δεύτερη σεζόν του

    Δείτε τo “How I Met Your Father” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας.

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Νοέμβριο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ