Πολάκης κατά Γαβουνέλη για τα χωρικά ύδατα: «Αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την Τουρκία είναι μόνο η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα»

Πολάκης κατά Γαβουνέλη για τα χωρικά ύδατα: «Αντικείμενο διαπραγμάτευσης με την Τουρκία είναι μόνο η ΑΟΖ και η υφαλοκρηπίδα»

Αποκαλυπτική η γενική διευθύντρια του ΕΛΙΑΜΕΠ, Μαρία Γαβουνέλη, σε συνέντευξη της στην ΕΡΤ. Η συζήτηση είχε να κάνει με τα ελληνοτουρκικά και τις συζητήσεις που κάνει η ελληνική κυβέρνηση.

Η κ. Γαβουνέλη αφού επανέλαβε ότι σε μια διαπραγμάτευση πάντα υπάρχουν υποχωρήσεις, ρωτήθηκε μέχρι που θα φθάνουν τα χωρικά μας ύδατα. «Στα 12, στα 6 ναυτικά μίλια, που θα είναι», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος και εκείνη απάντησε: «Στα 8, στα 9 μίλια, να μια διαπραγμάτευση».

Αναλυτικά τα όσα είπε η Μαρία Γαβουνέλη:

Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
Newsroom
Newsroomhttp://refreshnews.gr/
Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img