Τρίτη, 28 Νοεμβρίου, 2023
More

  Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Βίντεο από σχέδια μάχης, χάρτες και εξοπλισμό που βρέθηκαν στο προπύργιο της Χαμάς στην Τζαμπαλίγια

  Τον έλεγχο του συγκεκριμένου σημείου έχει αναλάβει ο ισραηλινός στρατός

  Πολύ σημαντικά είναι τα ευρήματα του ισραηλινού στρατού μετά την ανάληψη του ελέγχου στην Τζαμπαλίγια, όπου το τελευταίο διάστημα υπήρξαν πολλοί νεκροί Παλαιστίνιοι από αεροπορικές επιδρομές. Οι άντρες του IDF μπήκαν στο προπύργιο της Χαμάς και όπως φαίνεται στο βίντεο που έφεραν στην δημοσιότητα εντόπισαν σχέδια μάχης, χάρτες και εξοπλισμό επικοινωνίας.

  «Τις τελευταίες ημέρες, στρατιώτες από το Πεζικό, το Μηχανικό και το Σώμα Τεθωρακισμένων υπό τη διοίκηση της Ταξιαρχίας Givati ​​έχουν αναλάβει τον έλεγχο ενός στρατιωτικού προπύργιου που ανήκει στην τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στη βόρεια Γάζα», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι Ισραηλινές δυνάμεις (IDF), όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

  «Αφού ανέλαβαν τον έλεγχο του οχυρού της τρομοκρατίας, οι στρατιώτες των IDF διεξήγαγαν εκτεταμένες έρευνες και εντόπισαν πληροφορίες που περιελάμβαναν επιχειρησιακές εντολές που ανήκαν στη Χαμάς. Αυτό περιελάμβανε επίσης επιχειρησιακούς χάρτες, μέσα επικοινωνίας, πίνακες διοίκησης και ελέγχου και προσωπικά στοιχεία διοικητών και τρομοκρατών της Χαμάς.

  Οι μυστικές υπηρεσίες της 162ης Μεραρχίας και πρόσθετες πηγές ερευνούν τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν από το IDF σε μελλοντικές μάχες», δήλωνουν οι IDF

  Χαμάς Λωρίδα της Γάζας Ισραήλ Παλαιστίνη

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  spot_img

  Το Νο1 Ραδιόφωνο του Νομού Κοζάνης

  Άκου Δυνατά τις επιτυχίες του σήμερα στον Μελωδία 102.4.