Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Πολιτικά ζητήματα θα φέρει στο προσκήνιο το τηλεοπτικό “Twisted Metal”

    Πολιτικά ζητήματα θα φέρει στο προσκήνιο το τηλεοπτικό "Twisted Metal"

    Πολιτικά μηνύματα φαίνεται πως φέρει η επερχόμενη τηλεοπτική μεταφορά του “Twisted Metal” από το Peacock.

    Σύμφωνα με τον Anthony Mackie και τη συνέντευξη που έδωσε στο Inverse, η σειρά δεν είναι μόνο μια περιπέτεια με δολοφόνους κλόουν και αγώνες με αμάξια, αλλά φέρνει στο προσκήνιο πολιτικά θέματα που παρατηρούνται στις ταξικές ανομοιότητες της μοντέρνας κοινωνία μας.

    “Γινόμαστε σιγά έχοντας και μη έχοντας της πραγματικής ζωής”, παρατήρησε. “Ζούμε σε αυτές τις περιφραγμένες κοινωνίες, σε αυτές τις υπερβολικά ακριβές γειτονιές. Γίνεται ταξικός πόλεμος στην πραγματική ζωή. Αυτό κατηγορεί η σειρά”.

    Πάντως παρά τα σοβαρά θέματα της σειράς, ο Mackie διαβεβαίωσε ότι θα έχει πλάκα, καθώς ξεκλείδωσε την “τρελή και σκοτεινή” πλευρά του ρόλου, γιατί ήταν “ραμμένη” στη δική του αίσθηση του χιούμορ.

    H επίσημη σύνοψη της σειράς λέει ότι η ιστορία περιστρέφεται γύρω από “έναν μοτοσικλετιστή outsider που προσπαθεί να κερδίσει μια καλύτερη ζωή για τον ίδιο, αλλά μόνο αν παραδώσει ένα μυστήριο πακέτο μέσα από ένα μετα-αποκαλυπτικό τοπίο. Με τη βοήθεια μιας πολεμοχαρούς κλέφτρας αυτοκινήτων θα αντιμετωπίσει όλους τους κινδύνους των δρόμων, μεταξύ άλλων και έναν κλόουν που οδηγεί ένα γνωστό παγωτατζίδικο”. Άλλοι πρωταγωνιστές είναι οι Stephanie Beatriz ως Quiet, Thomas Haden Church ως Agent Stone και Neve Campbell ως Raven, ενώ ο Will Arnett δανείζει τη φωνή του στον Sweet Tooth.

    Το “Twisted Metal” είναι ένα εναλλακτικό παιχνίδι αγώνων δρόμου, όπου οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ποικιλία όπλων για την εξολόθρευση του εχθρού και τη νίκη. Το τουρνουά λαμβάνει χώρα μια φορά τον χρόνο και ο νικητής έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μία του ευχή. Το πρώτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 1995, ενώ το πιο πρόσφατο το 2012. Εκείνη την περίοδο είχε ανακοινωθεί η ταινία που θα βασίζεται στη σειρά παιχνιδιών, αλλά εν τέλει το project αφέθηκε στην άκρη.

    Το τηλεοπτικό project είχε ανακοινωθεί από το 2019 και βασίζεται στην ιδέα των σεναριογράφων Rhett Reese και Paul Wernick, οι οποίοι θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο παραγωγός και σεναριογράφος του “Cobra Kai”, Michael Jonathan Smith, έγραψε το σενάριο και είναι showrunner και εκτελεστικός παραγωγός. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Arnett, Mackie, Marc Forman, Jason Spire, Peter Principato, Asad Qizilbash, Carter Swan, Hermen Hulst και Kitao Sakurai, ο οποίος ανέλαβε και τη σκηνοθεσία πολλαπλών επεισοδίων.

    Και τα δέκα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς “Twisted Metal” θα κυκλοφορήσουν στις 27 Ιουλίου 2023. Ανυπομονείτε; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ