Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Πορνό: Η Lana Rhoades μοιράζεται το ποσό που πληρωνόταν ανά σκηνή ως το no1 σταρ ερωτικών ταινιών

    Η βιομηχανία του πορνό συχνά παρουσιάζεται ως λαμπερή, ώστε να φαίνεται ότι οι σταρ θα λάβουν δόξα, αναγνωρισιμότητα και χρήματα για τη συμμετοχή τους σε σκηνές πορνό, αλλά αυτό απέχει πολύ από την αλήθεια. Για τη σκοτεινή πλευρά της βιομηχανίας μίλησε η Lana Rhoades, μια 27χρονη πρώην πορνοστάρ που προσπαθεί να ρίξει φως στην πραγματικότητα της εργασίας στη «βιομηχανία», με την ίδια μάλιστα να δηλώνει ότι θέλει να διαγραφούν οριστικά όλα τα βίντεό της από το διαδίκτυο.

    Εμφανιζόμενη πρόσφατα στην εκπομπή Curious Mike στο YouTube, εξήγησε περαιτέρω τα προβλήματα της πορνογραφικής της καριέρας. Η Lana άρχισε να πειραματίζεται με την τοποθέτηση του εαυτού της με σεξουαλικά όταν ήταν 17 ετών και εργάστηκε στην τολμηρή αλυσίδα εστιατορίων Hooters για ένα χρόνο.

    Όπως ανέφερε στον παρουσιαστή Mike Porter Jr. κατά τη διάρκεια της κουβέντας πως «Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά όπου οι άνδρες σε σεξουαλικοποιούν».

    Αφού αποφάσισε να εγκαταλείψει τη δουλειά της, η Lana άρχισε στη συνέχεια να εργάζεται ως χορεύτρια σε ένα κλαμπ, αλλά διαπίστωσε ότι δεν της απέφερε το εισόδημα που χρειαζόταν για να ζήσει. Έτσι, όταν η βιομηχανία του πορνό της χτύπησε την πόρτα, απάντησε με προθυμία.

    Έμοιαζα με μικρό παιδί και αυτό «πουλούσε»

    Η Lana είπε πως έμοιαζε με «μικρό παιδί» όταν ήταν 19 ετών και πρωτομπήκε στον κόσμο των ταινιών για ενήλικες και ήταν ακριβώς αυτή η άγουρη, παιδική της εμφάνιση «που πουλούσε» και ήθελαν οι παραγωγοί σε μια γυναίκα στην «βιομηχανία» του πορνό. Αλλά παρόλο που γρήγορα απέκτησε φήμη, ο τραπεζικός της λογαριασμός δεν αντανακλούσε τη δημοτικότητά της.

    Μπορεί να νομίζετε ότι η Λάνα έκανε γυρίσματα για χρόνια, αλλά το γεγονός είναι πως παρέμεινε στον χώρο μόνο για 8 μήνες συνολικά.

    Η ίδια θυμήθηκε ότι ήταν «δύο τετράμηνα» στη βιομηχανία πορνό. Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα, συνέχισε αποκαλύπτοντας πως κάθε μία από τις ερωτικές της σκηνές της απέφερε μόλις 1.200 δολάρια. Ωστόσο, η γεννημένη στο Σικάγο αποφάσισε ότι παρόλο που ήταν η ηθοποιός με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Pornhub το 2019, έπρεπε να το αφήσει πίσω της εξαιτίας κάποιων απαίσιων πραγμάτων που της ζητούσαν να κάνει για τα γυρίσματα, τα οποία δεν ήξερε πώς να απορρίψει.

    Πορνό: Η Lana Rhoades μοιράζεται το ποσό που πληρωνόταν ανά σκηνή ως το no1 σταρ ερωτικών ταινιών

    Η Lana πλέον έχει επιλέξει να χρησιμοποιεί το κανονικό της όνομα και να παρουσιάζεται κομψή αλλά φυσική.

    Η χειρότερη σκηνή που γύρισε και που ακόμα της δημιουργεί τραύμα

    Προηγουμένως μίλησε για ένα από τα χειρότερα πράγματα που χρειάστηκε να κάνει κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο podcast Three Girls One Kitchen. Είπε χαρακτηριστικά: «Ένα από τα χειρότερα πράγματα… ειλικρινά, νιώθω ότι μερικές φορές είμαι σε άρνηση και δεν μπορώ να αποδεχτώ κάποια από τα πράγματα που έχω κάνει. Υπήρχε ένα πράγμα για το οποίο, ξέρετε, προσπάθησα να μιλήσω σε έναν ψυχολόγο πριν από κάτι που έπρεπε να κάνω για μια σκηνή που ήταν πραγματικά σκληρό για μένα».

    • Trigger Warning: Η παρακάτω παράγραφος περιέχει περιγραφή σκηνής που περιγράφει εξαναγκασμό. Μπορείτε να προσπεράσετε τις παρακάτω σειρές και να συνεχίσετε.

    «Βασικά, αυτός ο τύπος είχε ένα μπολ και του έκανα βίαιο στοματικό σεξ, μέχρι που έκανα εμετό στο μπολ, στην συνέχεια αυτός ούρησε και κατά τη διάρκεια της σκηνής μου ζήτησε να το πιω και δεν ήξερα πώς να πω όχι. Ήταν μια από τις πιο αηδιαστικές, βρώμικες σκηνές». Αυτή ήταν μόλις μια από μια συλλογή τρομακτικών λόγων και εμπειριών που οδήγησαν τον Rhoades να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει οριστικά τη βιομηχανία του πορνό.

    Πορνό: Η Lana Rhoades μοιράζεται το ποσό που πληρωνόταν ανά σκηνή ως το no1 σταρ ερωτικών ταινιών

    Ακόμα μια πρώην σταρ προειδοποιεί πως η «βιομηχανία» του πορνό βλάπτει την ψυχική υγεία.

    Τώρα έχει τον έλεγχο μια παραπλήσιας καριέρας στο OnlyFans

    «Νομίζω ότι θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν κορίτσια που είναι ξετρελαμένα με τη βιομηχανία, που πιστεύουν ότι είναι πολύ γοητευτική. Αυτό είναι που προειδοποιώ τα κορίτσια, ότι δεν είναι τόσο λαμπερή. Δεν είναι καν καλά αμειβόμενη.

    Είναι πιο έξυπνο να ασχοληθούν με το Instagram ή να κάνουν απλά ένα OnlyFans». Μιλώντας στους BFFs με τον Dave Portnoy και τον Josh Richards, αποκάλυψε ότι είναι πλέον πολυεκατομμυριούχος.

    Η Lana είπε: «Στη βιομηχανία πορνό πληρωνόμουν σκατά. Πιθανότατα είχα 100.000 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό όταν σταμάτησα να γυρίζω πορνό και τώρα είμαι πολυεκατομμυριούχος». Όταν όμως ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι η σημερινή της επιτυχία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η αναγνωρισιμότητα οφείλεται στην προηγούμενη καριέρα της, η Rhoades παραδέχτηκε: «Ποτέ δεν ξέρεις».

    «Είμαι κάτι σαν τις οδηγίες για το πώς να βγεις από το πορνό. Και έτσι αυτό είναι που λέω στα κορίτσια – είναι τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης»

    «Έτσι βγήκα έξω. Άρχισα να ποστάρω στο Instagram κάθε μέρα και έκανα τα πάντα. Έφτιαξα ένα τρελό Instagram , αυτό είναι στην πραγματικότητα αυτό που με ανέβασε στο νούμερο ένα του PornHub – δεν ήμουν νούμερο ένα πριν σταματήσω το πορνό».

    Πορνό: Η Lana Rhoades μοιράζεται το ποσό που πληρωνόταν ανά σκηνή ως το no1 σταρ ερωτικών ταινιών

    Με τον Mike Porter Jr. κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

    Τι κάνει σήμερα

    Η Rhoades κερδίζει έως και 30.000 δολάρια ανά ανάρτηση στη σελίδα της στο Instagram. Μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 25.000 συνδρομητές στους λογαριασμούς OnlyFans των 5,99 δολαρίων το μήνα. Όπου τουλάχιστον έχει τον έλεγχο και την επιλογή των σκηνών της.

    Στα 49 λεπτά της συνέντευξης αποκάλυψε στον Mike για το πώς η βιομηχανία του πορνό την έκανε να θέλει να αυτοκτονήσει, μοιράστηκε πώς δούλευε κάθε μέρα για να αλλάξει την πραγματικότητά της και να φύγει από τη βιομηχανία και να κάνει κάτι για τον εαυτό της. Η Lana έχει ένα παιδί με τον πατέρα να φέρεται να είναι πρώην παίχτης του ΝΒΑ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ