Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας σε 60 δευτερόλεπτα

    Πώς να βελτιώσετε τη σχέση σας σε 60 δευτερόλεπτα

    Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν να είναι σε καλύτερες σχέσεις, αλλά δεν είναι όλοι πρόθυμοι να καταβάλουν σημαντική προσπάθεια και ενέργεια για τη βελτίωσή τους. Τι θα λέγατε να προσπαθήσετε για μόλις εξήντα δευτερόλεπτα; Οι ειδικοί λένε ότι όσο το χρησιμοποιείτε με σύνεση, 1 λεπτό θα βοηθήσει πολύ.

    Στην πραγματικότητα, τα πιο όμορφα στοιχεία των ανθρώπινων σχέσεων ρομαντισμός, αγάπη, χαρά, φιλία, διασκέδαση, δέσμευση, εμπιστοσύνη και συναισθηματική οικειότητα δεν ευδοκιμούν σε συντονισμένες χειρονομίες.

    Αντίθετα, ευδοκιμούν στον κόσμο της καθημερινής ζωής και στην πράξη της φροντίδας, η οποία επαναλαμβάνεται τακτικά, δημιουργούν ερωτικές σχέσεις που χρωματίζουν τη ζωή του ζευγαριού και δίνουν στη σχέση τη δική της συναισθηματική σκιά.

    Όταν κάνετε αυτές τις υπέροχες χειρονομίες αρκετά συχνά, δημιουργούν μια πιο χαρούμενη ατμόσφαιρα συνολικά. Τα καλύτερα είναι τα εξής:

    1. Ένα μήνυμα φτάνει:

    Δεν χρειάζεται χρόνος για να στείλετε ένα μήνυμα, ίσως λίγο πριν το μεσημεριανό διάλειμμα ή το κρεβάτι σας, απλώς για να πείτε “σε σκέφτομαι”. Ο θετικός αντίκτυπος που έχει στον σύντροφό σας; Απεριόριστος.

    2. Ξεκινήστε τη μέρα σας με κομπλιμέντα:

    Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο. Δώστε συγχαρητήρια στον σύντροφό σας. Μπορεί να είναι τόσο απλό όσο σας αρέσουν πραγματικά τα ρούχα τους ή κάτι πιο ουσιαστικό, όπως το πόσο συναρπαστικό είστε από την ικανότητά τους να έχουν τόσο καλό πρόγραμμα.

    3. Η δύναμη βρίσκεται στις αγκαλιές

    Η φυσική αφή σημαίνει πολλά για πολλούς, οπότε ακόμη και μια αγκαλιά ή ένα χέρι που κρατάει μπορεί πραγματικά να προσθέσει έναν διαφορετικό τόνο σε μια σχέση.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ