Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πως θα είναι τα ερωτικά σας τον Σεπτέμβρη;

     

    Πως θα είναι τα ερωτικά σας τον Σεπτέμβρη;

    Κριός

    Δεσμευμένοι

    Ο Σεπτέμβριος φίλε Κριέ ξεκινά με άγχη και ανησυχίες αλλά και πρακτικές υποθέσεις που ο προγραμματισμός και η οργάνωσή τους μπορεί να έχει θετικό αντίκτυπο στη σχέση σου. Γύρω στις 10/9 η πλανερή όψη Αφροδίτης – Ποσειδώνα δείχνει ότι πρέπει να προσέχεις ένα πιθανό φλερτ στο χώρο της δουλειάς που ίσως σε αποσυντονίσει. Η παρουσία του κυβερνήτη σου του Άρη στον δυναμικό και μυστηριώδη Σκορπιό ως τις 14/9 υποδεικνύει ότι το φυτίλι της έντασης θα ανάβει στη σχέση σου εξαιτίας οικονομικών θεμάτων αλλά συγχρόνως μέσα από τον έρωτα θα εκτονώνεις κρυμμένες επιθυμίες και πόθους. Η παρουσία του Ερμή από τις 2/9 ως τις 28/9 στον εξισορροπητικό Ζυγό δείχνει ότι βρίσκοντας χρόνο για συζητήσεις και εξόδους με το ταίρι σου άνεμος ανανέωσης θα φυσά στη σχέση σου. Ωστόσο, γύρω στις 10 και 13/9 είναι πιθανές συγκρούσεις και λογομαχίες με κύρια γνωρίσματα τον ανεξέλεγκτο εγωισμό και την επιβολή απόψεων. Το δεύτερο μισό του μήνα με τον Άρη στον πύρινο Τοξότη θα μπορείς να μεταδώσεις θετικές ιδέες που θα ωφελήσουν τη σχέση σου.

    Αδέσμευτοι
    Με τον Άρη στον άκρως ερωτικό Σκορπιό ως τις 14/9 η σεξουαλική ορμή είναι ισχυρή αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα καταπιέζεσαι είτε γιατί θα νιώθεις ότι πας ενάντια σε πιστεύω σου είτε γιατί χρειάζεται να λειτουργήσεις μυστικά, γεγονός που δεν ταιριάζει στη ευθύ και ειλικρινή σου φύση. Συγχρόνως, η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 29/9 στον 6ο ηλιακό σου οίκο δείχνει ότι είναι πιθανή μια γνωριμία στο χώρο της εργασίας σου ή με πρόσωπο που θα σε εξυπηρετήσει ή θα σου παρέχει τις υπηρεσίες του. Ωστόσο γύρω στις 10/9 καλό είναι να αποφύγεις την έναρξη κάποιας σχέσης και να προσέχεις ερωτικές προσεγγίσεις καθώς ενδέχεται να απογοητευθείς και να βγεις εκτός εαυτού. Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα μπορείς να κινηθείς πιο άνετα σε θέματα ερωτικά καθώς ο Άρης στο θετικό και αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη ταιριάζει καλύτερα με τον ζωηρό και εξωστρεφή χαρακτήρα σου και διεκδικείς το πρόσωπο που σε έλκει χωρίς δισταγμό και επιφύλαξη. Με εξαίρεση το χρονικό διάστημα γύρω από τις 22/9 που υπάρχει ο κίνδυνος να απογοητευθείς σε μια ερωτική πρόκληση, το δεύτερο μισό του μήνα είναι θετικό για την ερωτική σου ζωή.

    Ταύρος

    Δεσμευμένοι
    Θα νιώθεις ότι η σχέση σου κινδυνεύει, ιδιαίτερα ως τις 14/9 με τον σκληρό Άρη στον Σκορπιό να βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων και να ρίχνει λάδι στη φωτιά μιας μακρά προβληματικής κατάστασης που εδώ και καιρό ο Κρόνος σε πιέζει να διευθετηθεί με κάθε κόστος. Η παρουσία τόσο του Ήλιου (ως τις 23/9) όσο και της Αφροδίτης (ως τις 29/9) στον λογικό Παρθένο θα σου δίνει δύναμη και αγάπη να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και ευκαιρίες για να ζήσεις όμορφες και ευχάριστες στιγμές τόσο με το ταίρι σου, όσο και με παιδιά ή χόμπι. Το γεγονός ότι ο Ερμής κυβερνήτης των σχέσεών σου θα βρίσκεται μεταξύ 2/9 και 28/9 στο Ζυγό που αγαπά την αρμονία προτάσεις, συζητήσεις αλλά και ευχάριστες διαδρομές μπορεί να βοηθήσει και να συμβάλλει θετικά για μια ισορροπημένη καθημερινότητα. Εξαιρείται το χρονικό διάστημα 10/9 -13/9 που είναι πιθανές κάποιες λογομαχίες με το σύντροφό σου για θέματα πρακτικά, υγείας ή εργασίας. Οι πιο θετικές μήνες του μήνα είναι 3/9, 11/9 και 14/9.

    Αδέσμευτοι
    Άμα θες και επιμένεις τον έρωτα να ζήσεις γίνεται! Με τον Άρη και τον Κρόνο στο Σκορπιό το ζώδιο που καταλαμβάνει τον τομέα τον σχέσεων σου και δείχνει ότι ό, τι πάθεις σε κάνει πιο δυνατό εντάσεις και δυσκολίες που αφορούν τα αισθηματικά σου ως τις 14/9 θα σε δυναμώσουν. Συγχρόνως, η αναγεννητική όψη Ηλίου – Πλούτωνα στις 3/9 που συμβαίνει στον 5ο ηλιακό οίκο, που συμβολίζει την ερωτική ζωή, προεικονίζει το τέλος μιας εποχής σε αυτή και την έναρξη μια νέας. Ιδιαίτερα, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 2ου δεκαημέρου ο έρωτας σηκώνει αυλαία για μια βαθιά αγάπη. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη το μεγαλύτερο μήνα θα εδράζει στην Παρθένο, ζώδιο που έχετε κοινό το γήινο στοιχείο τον Σεπτέμβριο μπορείς να βάλεις μια τάξη στην αισθηματική σου ζωή και να γευτείς τη χαρά του έρωτα. Οι ημερομηνίες που χρειάζεται να προσέχεις είναι 10/9, 13/9 και 22/9.

    Δίδυμοι

    Δεσμευμένοι
    Το ‘χει το αστέρι σου, τον έρωτα πάντα να φλερτάρεις! Μπορεί ο Σεπτέμβριος να σε βρίσκει με ζητήματα εργασίας και σπιτιού να απορροφούν μεγάλο μέρος της δράσης και της προσοχής σου όμως με τον κυβερνήτη σου τον Ερμή στον τομέα της ερωτικής ζωής από τις 2/9 ως τις 28/9 αποκλείεται αυτός ο μήνας να μην έχει έρωτα. Όλοι δρόμοι σου δείχνουν ότι ο έρωτας είναι η χαρά σου τον Σεπτέμβριο και ευχάριστες μετακινήσεις, ερωτικές σκέψεις και προτάσεις θα δίνουν οξυγόνο στην καρδιά σου που δεν αντέχει με τίποτα τη μονοτονία. Τα πράγματα βέβαια λίγο – πολύ (εξαρτάται από το προσωπικό σου ωροσκόπιο) θα ζορίσουν στα μέσα του μήνα καθώς το πλανητικό σκηνικό θα δονείται στους παλμούς δυσαρμονικών όψεων που όσο σε αφορούν δείχνουν ερωτικά μπερδέματα, μυστικές καταστάσεις και αποκαλύψεις ικανές να τινάξουν τα πάντα στον αέρα. Φυλάξου λοιπόν από πάσης φύσεως κακοτοπιές και ατασθαλίες που μπορούν να κλονίσουν τη σχέση σου καθώς και η παρουσία του Άρη από τις 14/9 στον τομέα των σχέσεων σου δείχνει ότι είναι πιθανές εντάσεις αλλά και αντιδράσεις με υπερβολή.
    Αδέσμευτοι
    Την πόρτα της καρδιά σου θα ανοίξεις! Ο μήνας, φίλε Δίδυμε, ξεκινά με τον Ερμή στις 2/9 να εισέρχεται στο Ζυγό, το ζώδιο που καταλαμβάνει τον 5ο ηλιακό σου οίκο που συμβολίζει την ερωτική σου ζωή, και θα είναι αδύνατον να μείνεις μακριά από τον έρωτα. Φλερτ, νέες επαφές, γνωριμίες και ρομαντικά ειδύλλια θα ακολουθείς και όπου σε πάνε θα πηγαίνεις. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην αγχώδη Παρθένο και πιθανόν να ανησυχείς για τη γνώμη της οικογένειας σου όσον αναφορά σε αισθηματικά θέματα. Στις 10/9 και στις 13/9 η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον ασαφή Ποσειδώνα και οι αρνητικές όψεις του Ερμή με τον σκληρό Πλούτωνα και τον αποκαλυπτικό και προκλητικό Ουρανό ίσως είναι αιτία για νιώσεις ότι πατάς σε τεντωμένο σχοινί καθώς θα βρεθείς να πληρώσεις της καρδιάς σου το ακραίο. Συγχρόνως, ο υπερβολικά θορυβώδης και ασυλλόγιστα ευερέθιστος Άρης στον Τοξότη από τις 14/9 θα βρίσκεται στον τομέα των σχέσεων σου δείχνοντας ότι καλό είναι να χαρείς τον έρωτα αλλά μη βιαστείς να δώσεις υποσχέσεις γιατί ίσως αποφασίσεις να αλλάξεις πορεία.

    Καρκίνος

    Δεσμευμένοι
    Με τον Ήλιο (ως τις 23/9) και την Αφροδίτη (ως τις 29/9) στην Παρθένο που ορίζει τον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων το Σεπτέμβριο θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις σχετικά ζητήματα που επηρεάζουν αρνητικά τη σχέση σου. Γύρω στις 3/9, μπορείς να κάνεις μια νέα αρχή στη σχέση σου μετά από ξεκαθαρίσματα, εξηγήσεις και διορθώσεις, ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Στις 10/9 απέφυγε να πεις όμορφα πράγματα που δεν μπορείς ηθικά ή με χαρά να υποστηρίξεις ενώ οι δυσαρμονικές όψεις του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στις 10/9 και 13/9 μπορούν να κλονίσουν ανεπανόρθωτα τη σχέση σου ή να της αφήσουν ανεξίτηλα σημάδια εξαιτίας λιμναζόντων νερών. Πρόσεχε περισσότερο αν είσαι Καρκίνος γεννημένος στις αρχές του 2ου δεκαημέρου και μη φοβηθείς να δώσεις τέλος σε μια κατάσταση που έχει φτάσει στο απροχώρητο. Από τις 14/9 η επανορθωτική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα δείχνει ότι η χαρά στην αισθηματική ζωή μπορεί να ξαναζωντανέψει αν δεις ως τέλειο όχι αυτό στο οποίο χρειάζεται κάτι να προσθέσεις αλλά ως κάτι στο οποίο δεν θέλεις τίποτα να αφαιρέσεις.
    Αδέσμευτοι
    Με τον Κρόνο στον Σκορπιό το ζώδιο που ορίζει την ερωτική σου ζωή η καρδιά σου εδώ και καιρό συγκρατείται και αν και υπάρχουν στιγμές που λυγάς, δεν σπας και αρνείσαι να γυρίσεις σε καταστάσεις που πονούν. Με τον Άρη στον Σκορπιό ως τις 14/9 ο πόνος στη λαβωμένη σου καρδιά ενεργοποιείται και ο θυμός γίνεται ένα βαθύ ποτάμι που δίπλα σου κυλάει. Η πρόκληση σου να νικήσεις τη θλίψη για το παρελθόν, να πεις «αντίο, πάει τελείωσε» και να ξεκινήσεις για πιο όμορφη αρχή με σένα να πιστεύεις πιο πολύ στον εαυτό σου. Με τον Ήλιο (ως τις 23/9) και την Αφροδίτη (ως τις 29/9) στην Παρθένο η γνώση δική σου ή προσώπων που βρίσκονται κοντά σου θα γίνει το φως για το πώς να βελτιώσεις την ερωτική σου ζωή. Συγχρόνως, νέες γνωριμίες θα ανάψουν στη ζωή σου την χαρά. Οι δυσαρμονικές όψεις της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα αλλά και του Ερμή με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό δείχνουν ότι γύρω στις 10/9 και 13/9 αντίστοιχα δεν πρέπει να ζαλιστείς και την αγάπη να κάνεις εχθρό σου ανοίγοντας τις πόρτες της καρδιά σου σε πρόσωπα που δεν μπορούν να είναι δίπλα σου αληθινά. Ιδιαίτερα θετικές μέρες για τα ερωτικά σου είναι στις 3/9 και 14/9.

    Λέων

    Δεσμευμένοι
    Με τον ευεργέτη Δία στο δικό σου ζώδιο αισθάνεσαι τυχερός και έτοιμος να ανοίξεις πανιά σε νέες όμορφες θάλασσες. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας αντιφατικός μήνας που η έξαψη εναλλάσσεται με την ένταση όμως εσύ Λέοντα με φυλαχτό σου την φλόγα της δημιουργίας μέσα στην καρδιά σου ακόμα κι αν κάποιες φορές απογοητεύεσαι με τίποτα δεν αποθαρρύνεσαι. Με τον Ήλιο (ως τις 23/9) και την Αφροδίτη (ως τις 29/9) στην τακτική Παρθένο θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις πιθανά λάθη στον τρόπο που δίνεις απλόχερα την αγάπη σου ενώ με τον Ερμή από τις 2/9 ως τις 28/9 στο συντροφικό Ζυγό θα δώσεις μεγάλη έμφαση στην επικοινωνία με το έτερο ήμισυ. Ταξίδια, έξοδοι, βόλτες αλλά και συζητήσεις, προτάσεις και συμβιβασμοί θα ανανεώσουν την αγάπη σας και θα σας φέρουν πιο κοντά. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 13/9 γιατί αν μιλήσει ο εγωισμός τότε εντάσεις και απρόσμενες εξελίξεις θα δώσουν την αίσθηση ότι πέρασε τυφώνας από τη σχέση σου. Ιδιαίτερα το δεύτερο μισό που ο Άρης θα έχει εισέλθει στον Τοξότη που κυβέρνα την ερωτική σου ζωή, θα αισθανθείς όλα να γίνονται πιο εύκολα και εσένα όταν φοράς ένα μεγάλο χαμόγελο, αυτού του πολύ ερωτευμένου.
    Αδέσμευτοι
    Πολλά όμορφα συμβαίνουν στη ζωή σου όμως με διαφορά ο έρωτας μπορεί αυτόν τον μήνα να έχει τα πρωτεία της ευτυχίας σου. Με τον Ήλιο (ως τις 23/9) και την Αφροδίτη (ως τις 29/9) στην οργανωτική Παρθένο νιώθεις ότι ο Σεπτέμβριος είναι ο ιδανικός μήνας για να βάλεις σε μια τάξη τις συναισθηματικές σου ανάγκες και συγχρόνως με τον Ερμή από τις 2/9 ως τις 28/9 στον ρομαντικό και γλυκό Ζυγό να κάνεις νέες γνωριμίες και κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στου έρωτα την πόρτα. Οι δυσκολίες αυτές του μήνα για σένα τοποθετούνται περισσότερο γύρω στις 13/9 που θα πρέπει να προσέξεις ένα ρομάντζο που σαν σίφουνας θα προσπαθήσει να σαρώσει τη ζωή σου, να σε αλλάξει ή να σε πάει σε έναν δρόμο που πάει κόντρα στη λογική σου. Στις 14/9 ο Άρης εισέρχεται στον γουρλή Τοξότη, ζώδιο που η εξωστρεφής του φύση σου ταιριάζει και σου επιτρέπει χωρίς δεύτερες σκέψεις να ανάψεις στην καρδιά σου όλα τα φώτα για να καλωσορίσεις τον έρωτα.

    Παρθένος

    Δεσμευμένοι
    Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας σου, φίλε Παρθένε, αφού με την Αφροδίτη ως τις 29/9 στο δικό σου ζώδιο ο έρωτας χτυπά σε ρυθμούς που καθορίζονται από τη μουσική της δικής σου καρδιάς. Από ό, τι δεν σου αρέσει τη σχέση σου θα θελήσεις να καθαρίσεις όμως δεν θα πρέπει να έχεις ανεδαφικές προσδοκίες και να θες το τέλειο διαφορετικά παραμονεύει η απογοήτευση. Πρόσεχε γύρω στις 10/9 πάσης φύσεως απατηλά σενάρια ιδιαίτερα αν είσαι γεννημένος στο 1ο δεκαήμερο. Η παρουσία του Ερμή από τις 2/9 ως τις 29/9 στον εξισορροπητικό Ερμή σου δείχνει ότι αυτά που επιθυμείς στον έρωτα να αποκτήσεις χρειάζεται να μπορείς κάπου να συμβιβαστείς και να βρεις τη χρυσή τομή. Στις 14/9 η Αφροδίτη συναντά τον αναμορφωτικό Πλούτωνα, το ερωτικό πάθος φουντώνει και νιώθεις ότι την αισθηματική σου ζωή μπορείς να τη βάλεις στην τροχιά της ευτυχίας. Οι καλύτερες μέρες για την αισθηματική σου ζωή είναι 3/9, 21/9 φυλάξου γύρω στις 10/9.
    Αδέσμευτοι
    Με τον Ήλιο (ως τις 23/9) και την Αφροδίτη (ως τις 29/9) στο δικό σου ζώδιο φίλε Παρθένε το Σεπτέμβριο στρώνεις κόκκινο χαλί στον έρωτα φανερώνοντας μεγαλύτερο ενδιαφέρον στην εμφάνισή σου και δείχνοντας πιο ανοιχτά αν και με χαμηλούς τόνους ότι είσαι πρόθυμος να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή. Η ασάφεια και η αστάθεια δεν σου αρέσει και για αυτό γύρω στις 10/9 που η Αφροδίτη συναντά σε όψη αντίθεσης τον αλαφροΐσκιωτο Ποσειδώνα απέφυγε ό, τι σε μπερδεύει ή σε αγχώνει σε σχέση με την αισθηματική σου ζωή και ξαναδές το μετά τις 13/9 που θα μπορείς να ακούσεις πιο καθαρά τι ψιθυρίζει ο νους σου ότι είναι καλό να κάνεις. Εκεί κοντά και συγκεκριμένα στις 14/9 η Αφροδίτη συναντά τον ισχυρό Πλούτωνα και μια δυνατή αγάπη μπορεί να μπει στη ζωή σου ενώ δεν αποκλείεται και μια ερωτική ιστορία στην οποία είχες πει να βάλεις τέλος η μοίρα με κάποιο τρόπο να της ξανανοίξει την πόρτα στη ζωή σου. Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο…

    Ζυγός

    Δεσμευμένοι
    Δεν είναι του χαρακτήρα σου να τα θες όλα μονά – ζυγά δικά σου όμως αυτό το μήνα θα είναι στιγμές πως όχι μόνο δεν θα παίρνεις σε συναισθηματικό επίπεδο αλλά θα δίνεις συνεχώς. Σιωπηρά θα προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις που θα αλλάξουν αυτή την κατάσταση και θα προλειάνουν το έδαφος για τον ερχομό της πολυπόθητης ισορροπίας. Η παρουσία του Ηλίου (ως τις 23/9) και της Αφροδίτης (ως τις 29/9) στην Παρθένο δείχνουν ότι η συναισθηματική ανησυχία θα γίνει μοχλός για να κάνεις διορθώσεις προετοιμάζοντας ψυχικά τον εαυτό σου για το γερό συγύρισμα που χρειάζεται να γίνει. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό δείχνει ότι όσα σε ενοχλούν κρυφά θα τα κρατάς όμως από το δεύτερο δεκαπενθήμερο που εισέρχεται στον Τοξότη θα είσαι έτοιμος να πεις την αλήθεια η οποία θα σε απελευθερώσει και στην ευτυχία θα σε οδηγήσει. Η παρουσία του Ερμή μεταξύ 2/9 ως 28/8, στο δικό σου ζώδιο δείχνει ότι δεν θα παύεις να σκέπτεσαι θετικά όλο το μήνα εστιάζοντας στη συντροφικότητα και το καλό της σχέσης. Οι μέρες που χρειάζονται προσοχή είναι 10/9, 13/9, 22/9.
    Αδέσμευτοι
    Ο Σεπτέμβριος φίλε Ζυγέ είναι ένας μεταβατικός μήνας κατά τη διάρκεια του όποιου θα κάνεις έναν απολογισμό όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή και θα προσπαθήσεις να απομακρύνεις από την καρδιά σου υπολείμματα του παρελθόντος προκειμένου να μπορείς να δοθείς σε μια νέα αγάπη. Ο Ήλιος (ως τις 23/9) και η Αφροδίτη (ως τις 29/9) στον πρακτικό και διανοητικό ζώδιο της Παρθένου δείχνουν ότι θα έχεις την τάση να αναλύσεις συναισθηματικά θέματα και με μεθοδικότητα και ρεαλισμό να αφήσεις πίσω σου ό, τι χρειάζεται. Με τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο σχεδόν όλο το μήνα επικοινωνιακά θα είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες, επαφές, ραντεβού και προσεγγίσεις όμως αυτό δεν θα ισχύει και για το συναίσθημα σου. Θα χρειαστείς χρόνο και αυτό ίσως είναι αιτία για να σταματήσει κάτι που πιθανόν έχει ξεκινήσει ή για να απομακρυνθείς ξαφνικά και απότομα από πρόσωπο που έδειξες ενδιαφέρον. Πρόσεχε στις 10/9 και 13/9 και αξιοποίησε το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 14/9 για να βάλεις στη ζωή σου έναν δυνατό έρωτα.

    Σκορπιός

    Δεσμευμένοι
    Με τον Κρόνο και τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, παρά τις δυσκολίες μάχεσαι για να ξεκλειδώσεις αισθηματικές χαρές και βιώσεις πιο έντονα και βαθιά τον έρωτα. Με την Αφροδίτη κυβερνήτη των σχέσεων στην Παρθένο το Σεπτέμβριο θα δοκιμάσεις να βάλεις σε μια τάξη τους αισθηματικούς σου στόχους και με τη βοήθεια φίλων να κάνεις κάποιες διορθώσεις στον τρόπο που κινείσαι μέσα στη σχέση σου. Γύρω στις 10/9 με την Αφροδίτη σε δυσαρμονική όψη με τον παραπλανητικό Ποσειδώνα ίσως ερμηνεύεις σημάδια όχι όπως είναι αλλά επειδή φοβάσαι ή ελπίζεις και στη σχέση σου θα κυριαρχεί η ασάφεια ή θλίψη. Παράλληλα, ο Ερμής θα κάνει αρνητικές όψεις με τον Πλούτωνα (10/9) και τον Ουρανό (13/9) και ίσως τα πράγματα στη σχέση σου ακολουθήσουν ένα σκοτεινό ή ανεξέλεγκτο μονοπάτι. Με οδηγό τη λογική τις επόμενες μέρες θα μπορείς να πλησιάσεις το σύντροφο σου και να φέρεις αποτελέσματα μέσα στη σχέση σου που θα ικανοποιήσουν την ψυχή και το συναίσθημα σου. Η μεταμορφωτική ερωτική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 14/9 δείχνει ότι η σχέση σου μπορεί μετά από μια καμπή ή δοκιμασία να βγει πιο δυνατή.
    Αδέσμευτοι
    Με τον Κρόνο στο ζώδιο σου είσαι επιφυλακτικός να επενδύσεις συναισθηματικά και βαθιά σε ένα πρόσωπο, όμως με τον Άρη ως τις 14/9 να βολτάρει στο ζώδιο σου το ερευνάς έντονα, μυστικά και σταθερά. Η παρουσία της Αφροδίτης ως τις 29/9 στην μετρημένη και λογική Παρθένο δείχνει ότι θα δοκιμάσεις τις δυνάμεις σε έναν φιλικό κύκλο ή σε έναν χώρο που χαρακτηρίζεται ως πρωτότυπος, σύγχρονος ή εκκεντρικός με συστολή και με μέθοδο. Γύρω στις 10/9 δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να διακινδυνέψεις κινήσεις πιο ανοιχτές ή παράτολμες καθώς η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα δείχνει ότι σε αισθηματικά ζητήματα θα επικρατεί πλάνη και ασάφεια. Μεταξύ 10/9 και 13/9 ίσως κάνεις κρυφές συζητήσεις ή επαφές που θα βγουν απωθημένα, ανομολόγητες επιθυμίες ή θα προκύψουν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Φυλάξου από πάσης φύσεως αποκαλύψεις που μπορούν να σε φέρουν σε δεινή θέση και αξιοποίησε την ερωτική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 14/9 για να μεταμορφώσεις την ερωτική σου ζωή και να βιώσεις το απόλυτο και το άκρως ερωτικό πάθος.

    Τοξότης

    Δεσμευμένοι
    Ο Σεπτέμβριος αγαπητέ Τοξότη αν και ξεκινάει πιεστικά, με θέματα της αισθηματικής σου ζωής να σε προβληματίζουν και ψυχικά να σε μπλοκάρουν εντούτοις ως παιδί του Δία δεν χάνεις την αισιοδοξία σου. Εξάλλου, το σύμπαν δείχνει ότι τα εμπόδια στα μέσα του μήνα φτάνουν σε μεγάλο μέρος στο τέλος τους. Από τις 14/9 ο Άρης που κυβερνά σε σένα τον ερωτικό τομέα εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο δείχνοντας ότι όχι μόνο θα βγεις από τα σκοτάδια των δυσκολιών αλλά ανεβαίνοντας την ανηφόρα των προβλημάτων τα αποθέματα της ενέργειάς σου θα είναι μεγάλα. Πρωτοβουλίες για οτιδήποτε σχετίζεται με παιδιά ή μπορεί να ανανεώσει την ερωτική σου ζωή ευνοούνται. Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται να προσέχεις όχι γιατί θα είναι τόσο βαρύ το φορτίο που δεν θα μπορείς να το σηκώσεις αλλά γιατί σίγουρα θα υπάρξουν κουβέντες, εξελίξεις και καταστάσεις που θα ζορίσουν τη σχέση σου είναι γύρω στις 10/9 και 13/9. Προσοχή χρειάζεται και στις 22/9.
    Αδέσμευτοι
    Με τον Κρόνο και τον Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού ο Σεπτέμβριος δεν ξεκινά εύκολα σίγουρα όμως έχει θετικές προοπτικές αφού καταστάσεις που αισθηματικά σε έχουν πονέσει αποφασίζεις να τις αφήσεις πίσω σου, κλείνοντας ένα δύσκολο κεφαλαίο για να ανοίξεις ένα νέο. Από τις 14/9 ο Άρης εισέρχεται στο δικό σου ζώδιο και ερωτικά ο τροχός θα αρχίσει να γυρίζει. Από φάση καθόδου θα βρεθείς σε φάση ανόδου. Συγχρόνως, ο Ερμής που κυβερνά τις σχέσεις σου μεταξύ 2/9 και 28/9 θα βρίσκεται στον ρομαντικό και ευχάριστο Ζυγό δείχνοντας ότι νέες γνωριμίες πιθανόν μέσω διαδικτύου, φιλικών συναναστροφών και κοινωνικών εκδηλώσεων θα κάνουν την εμφάνιση τους. Ωστόσο, γύρω στις 10/9 και 13/9 λόγω ότι το πλανητικό σκηνικό δέχεται αρνητικές όψεις πρόσεχε μεγάλα λόγια, κρυφές επιθυμίες και ξαφνικές καταστάσεις που θα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Μεγάλη προσοχή χρειάζεται και στις 22/9 που ένας έρωτας θα φαντάζει ιδανικός, χωρίς να είναι.

    Αιγόκερως

    Δεσμευμένοι
    Ο Σεπτέμβριος φίλε Αιγόκερε ξεκινά θετικά και αισιόδοξα με τον Ήλιο και την Αφροδίτη στο επίσης γήινο ζώδιο της Παρθένου να ευνοούν τον έρωτα με το έτερο ήμισυ και να βελτιώνουν τις συνθήκες της επικοινωνίας σας. Μηνύματα, ειδήσεις, ταξίδια θα σας δώσουν χαρά και θα σας φέρουν πιο κοντά. Είναι πιθανές κάποιες απογοητεύσεις, ασάφειες και παραπλανήσεις ενώ επαφές με άτομα ηλικιακά ή ιεραρχικά μεγαλύτερα ίσως έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σου τόσο στις 10/9 όσο και στις 13/9. Εν συνεχεία, η βαθιά ερωτική όψη Αφροδίτης – Πλούτωνα που πραγματοποιείται στις 14/9 δείχνει ότι αισθηματικά μπορείς να ζήσεις δυνατές συγκινήσεις που θα μείνουν ανεξίτηλες στο χρόνο ενώ τα αισθήματα ανάμεσα σε εσένα και το/τη σύντροφό σου θα αποδειχθεί ότι όσο δοκιμάζονται τόσο πιο πολύ θα αντέχουν στο χρόνο. Οι πιο θετικές και ερωτικές μέρες του μήνα είναι 3/9, 14/9 ενώ φυλάξου τόσο στις 10/9, 13/9 όσο και στις 22/9.
    Αδέσμευτοι
    Με την Αφροδίτη κυβερνήτη της αισθηματικής σου ζωής στο ρεαλιστικό και λογικό ζώδιο της Παρθένου ο Σεπτέμβριος ερωτικά σε βρίσκει προσγειωμένο και με διάθεση να ζήσεις τον έρωτα χωρίς υπερβολές και λάθη δίνοντας προτεραιότητα τόσο σε θετικές όσο και σταθερές προοπτικές. Σε χώρους γνώσης ή που σχετίζονται με το εξωτερικό είναι πιθανή μια νέα αισθηματική γνωριμία ενώ ενδέχεται να σε θέλξει άτομο που ασχολείται με την νομική, την άθληση ή ζει μακριά. Προσοχή ωστόσο χρειάζεται στις 10/9 που η Αφροδίτη συναντά τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και ο Ερμής τον υπόγειο Πλούτωνα καθώς σε αντίθεση από ό, τι αγαπάς δεν θα μπορείς να έχεις τον έλεγχο συνθηκών και καταστάσεων ενώ στις 13/9 ξαφνικά γεγονότα ίσως σε ταράξουν. Στις 14/9 η Αφροδίτη κάνει όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που συμβολίζει το πεπρωμένο, το πάθος και τη δύναμη και είναι πολύ πιθανόν χάρη σε ένα όμορφο παιχνίδι της ζωής να ζήσεις έναν μοναδικό και ισχυρό έρωτα.

    Υδροχόος

    Δεσμευμένοι
    Με τον ευεργέτη Δία στον οίκο των σχέσεων πέρα από τύχη σε αισθηματικά θέματα ίσως ως το επόμενο καλοκαίρι θελήσεις να παντρευτείς, να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, να κάνεις ένα παιδί ή να συνεργαστείς επαγγελματικά με το έτερο σου ήμισυ. Αυτόν τον μήνα που ο Ήλιος και η Αφροδίτη βρίσκονται στην Παρθένο θα προτιμήσεις πράγματα που αφορούν τη σχέση σου να μην τα ανακοινώσεις καθώς θα θέλεις πρώτα να τα ερευνήσεις εις βάθος. Συγχρόνως, ο Ερμής που κυβερνά την ερωτική ζωή μεταξύ 2/9 και 28/9 θα βρίσκεται στον αέρινο και συντροφικό Ζυγό και η επικοινωνία με τον/την σύντροφο σου θα σε εξιτάρει ενώ η διανοητική ηδονή θα είναι το εφαλτήριο της ερωτικής. Προσοχή χρειάζεται γύρω στις 10/9 λόγω των δυσαρμονικών όψεων τόσο της Αφροδίτης όσο και του Ερμή και στην τάση να πηγαίνεις κόντρα στο ρεύμα και να αδιαφορείς για τη γνώμη των άλλων γιατί ίσως σου στοιχίσει. Εν συνεχεία, με εξαίρεση τις 22/9 ο μήνας εξελίσσεται ομαλά και πιθανόν να πάρεις αποφάσεις που θα εκπλήξουν ευχάριστα τον/την σύντροφο σου.
    Αδέσμευτοι
    Με το Δία στον 7ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις το σύμπαν παρουσιάζει ευκαιρίες όχι μόνο για να ερωτευτείς αλλά και να δεσμευτείς. Τον Σεπτέμβριο με την Αφροδίτη στην Παρθένο που καταλαμβάνει τον 8ο ηλιακό οίκο δίνεις μεγάλη έμφαση στην σεξουαλική χημεία, το ψυχισμό αλλά και τις κρυφές αδυναμίες του άλλου. Πολύ πιθανή είναι μια σχέση κρυφή ή μυστική. Συγχρόνως, ο Ερμής που ορίζει τις σχέσεις σου μεταξύ 2/9 και 28/9 θα βρίσκεται στον κοινωνικό, ρομαντικό και συντροφικό Ζυγό και θα σου είναι ακόμα ευκολότερο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να έρθετε πιο κοντά διανοητικά αλλά και να κάνεις νέες γνωριμίες. Γύρω στις 10/9 και στις 13/9 το σύμπαν φέρνει ανατροπές και εκπλήξεις που θα πηγαίνουν κόντρα στα όνειρα και τις βαθύτερους πόθους σου. Ωστόσο, εν συνεχεία αφενός το ερωτικό τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 14/9 και αφετέρου η είσοδος του Άρη την ίδια μέρα στον θετικό και εξωστρεφή Τοξότη δείχνουν ότι ο έρωτας μπορεί να σε συγκλονίσει και να σου δείξει δρόμους που ούτε καν είχες φανταστεί.

    Ιχθύες

    Δεσμευμένοι
    Το Σεπτέμβριο, φίλε Ιχθύ, με τον Ήλιο (ως τις 23/9) και την Αφροδίτη (ως τις 29/9) στην Παρθένο που καταλαμβάνει τον 7ο ηλιακό οίκο που συμβολίζει τις σχέσεις σου θα έχεις την τάση να εξετάσεις λεπτομερειακά το γάμο ή το δεσμό σου και να αξιολογήσεις κατά πόσο οι ανάγκες σου ικανοποιούνται. Είναι σημαντικό να δεις αν χρειάζεται να διορθώσεις κάτι μέσα στη σχέση σου ώστε αυτή να μπορέσει να λειτουργήσει θετικά σε όλο το φάσμα της. Η αντίθεση Αφροδίτης – Ποσειδώνα στις 10/9 δείχνει ότι αφενός δεν θα πρέπει να απογοητευθείς γιατί το τέλειο δεν υφίσταται και αφετέρου να μην δώσεις αφορμές για να μη σου έχει εμπιστοσύνη ο/η σύντροφος σου. Ακόμα και αν οι προθέσεις σου είναι αθώες ίσως σε κάποιες περιπτώσεις κατηγορηθείς για απάτη, προδοσία ή αναξιοπιστία. Η παρουσία του Ερμή στο Ζυγό από 2/9 ως 28/9 δείχνει ότι θα χρειαστεί να βρεθούν εξισορροπητικές λύσεις μεταξύ σας τόσο σε θέματα οικονομικά όσο και στη διαχείριση σεξουαλικών και μυστικών υποθέσεων. Οι καλύτερες μέρες του μήνα είναι 3/9 και 14/9. Ιδιαίτερη προσοχή στις 10/9, 13/9 και 22/9.
    Αδέσμευτοι
    Με τον Ήλιο και την Αφροδίτη το μεγαλύτερο μέρος του Σεπτεμβρίου στο ζώδιο της Παρθένου ο μήνας είναι ιδανικός για να δημιουργήσεις μια νέα σχέση με πρόσωπο λογικό, προσγειωμένο, έξυπνο και που συναισθηματικά θα σε ολοκληρώνει. Η παρουσία του Ερμή, κυβερνήτη των σχέσεών σου στο Ζυγό από τις 2/9 ως τις 28/9 δείχνει ότι η αμοιβαία σεξουαλική και συναισθηματική έλξη θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις επιλογές σου κι είναι πιθανόν να δημιουργήσεις μια σχέση μυστική ή με πρόσωπο που κάτι κρύβει. Γύρω στις 10/9 η απατηλή όψη σε συναισθηματικά θέματα Αφροδίτης – Ποσειδώνα και το τετράγωνο μεταξύ Ερμή και Πλούτωνα, όψη των μοιραίων ή αναπόφευκτων εξελίξεων, δείχνουν ότι δεν θα πρέπει να παίξεις στα ζάρια τον έρωτα και να είσαι προσεκτικός. Γύρω στις 13/9 αποκαλύψεις και ξαφνικά γεγονότα ίσως σε εκπλήξουν δυσάρεστα. Οι καλύτερες μέρες για τα αισθηματικά σου είναι 3/9 και 14/9 ενώ προσοχή χρειάζεται στις 10/9, 13/9 και 22/9.

    Πηγή: astrology.gr

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ