Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πώς θα νικήσεις το μεθύσι μέσα σε λίγα λεπτά

     

    Πώς θα νικήσεις το μεθύσι μέσα σε λίγα λεπτά

    Ξεθύμανε το σώμα σου αμέσως και πήγαινε φρέσκος στη δουλειά.

    Η πρώτη ένεση τόνωσης
    > 2 λεπτά:
    Για να αναπληρώσεις επαρκώς τον οργανισμό σου από την έλλειψη υγρών και θρεπτικών στοιχείων στύψε 4-5 πορτοκάλια και πιες το χυμό τους (απόφυγε την καφεΐνη γιατί είναι διουρητική και θα σε οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη αφυδάτωση). Αν σου βρίσκονται γκρέϊπ φρουτ ακόμη καλύτερα, αφού έχει αποδειχθεί πως κάνει τα ένζυμα του συκωτιού να επιταχύνουν τη διαδικασία αποβολής τοξινών. Αν έχεις καπνίσει φάε και δυο σκέτα καρότα. Θα βοηθήσουν τα «σκασμένα» πνευμόνια σου να προσλαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο.

    Πάρε τους δρόμους
    >10 λεπτά:
    Μια πολυβιταμίνη μαζί με ένα ποτήρι νερό (έξτρα υδάτωση) θα ενισχύσει την ικανότητα του οργανισμού σου να έχει αποθέματα ενέργειας όλη μέρα. Ωστόσο την καλή δουλειά θα κάνει ένα 10λεπτο γρήγορο περπάτημα έξω από το σπίτι, το οποίο θα ανοίξει τους αεραγωγούς του αναπνευστικού και παράλληλα θα βοηθήσει το σώμα σου να αφομοιώσει καλύτερα όλα τα θρεπτικά συστατικά που κατανάλωσες λίγο πριν.
    Δώσε βάση στη στάση του σώματος και τις αναπνοές: φαντάσου ότι μια κλωστή «τραβάει» κεφάλι σου προς τον ουρανό, και μέτρα τρεις βηματισμούς για κάθε εκπνοή/εισπνοή.

    Επιστροφή στο σπίτι και εντατική θρέψη
    > 5 λεπτά:
    Αυτό που χρειάζεσαι για να σε στηρίξει τις πρώτες ώρες της ημέρας, είναι οι σωστές ισορροπίες πρωτεΐνης, υδατανθράκων αργής καύσης και ακόρεστων λιπαρών. Μια μπανάνα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Σε «γεμίζει», χωνεύεται εύκολα και αποθηκεύει για πολλές ώρες στον οργανισμό σου βιταμίνες της ομάδας Β (ειδικές στο να απομακρύνουν τα υπολείμματα του αλκοόλ). Συνέχισε με ένα άψητο τοστ από ψωμί ολικής αλέσεως, κίτρινο τυρί light και μια φέτα γαλοπούλα, συνοδευόμενο από ένα ποτήρι ημίπαχο γάλα (το ασβέστιο μειώνει αισθητά την ποσότητα του κορεσμένου λίπους που απορρόφησε το σώμα σου από τα «βρώμικα» συνοδευτικά των ποτών σου).

    Έτοιμος για το γραφείο
    > 1 λεπτό:
    Διώξε την κοκκινίλα που έχουν τα μάτια σου με μερικές σταγόνες κολλύριο. Μέχρι να δράσει το κολλύριο άνοιξε μια τζιτζιμπίρα (κερκυραϊκό αναψυκτικό χωρίς αλκοόλ, που θα το βρεις και σε αθηναϊκές κάβες). Το τζίντζερ που περιέχει, έχει αποδειχθεί πως καλμάρει το στομάχι και απομακρύνει τη ναυτία.

    Πηγή: gr.askmen.com

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ