Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
More

  «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;» – Έτσι προέκυψε μια από τις πιο καλτ ατάκες του ελληνικού κινηματογράφου

  Μια από τις πιο viral ατάκες των τελευταίων ετών στον ελληνικό κινηματογράφο είναι εκείνη του Γιώργου Γιαννόπουλου «Πώς τους πετσόκοψες έτσι;».

  Η εν λόγω ατάκα, αρκετά χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας «το μικρό ψάρι», έγινε viral με αποτέλεσμα σήμερα να την χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητά μας.

  Δείτε την εν λόγω σκηνή

  Πώς προέκυψε η ατάκα

  Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα Αργά» και αποκάλυψε πώς προέκυψε αυτή η ατάκα.

  «Ατάκες μου στο σινεμά περισσότερο με ‘το μικρό ψάρι’ το περιβόητο ‘πώς τους πετσόκοψες’, ‘τα σκαμπό μου και τα… μου’ κι όλα αυτά. Ήταν δική μου ατάκα, γιατί η σκηνή είχε γίνει σαράντα λήψεις και είχα απελπιστεί πια και είδα ένα σκαμπό μπροστά μου και είπα ‘άντε γ@#$%@’ ας πούμε και τα πήρα στο κρανίο» ανέφερε για την πιο viral ατάκα.

  Όταν η Αθηναΐς Νέγκα τον ρώτησε αν είναι αθυρόστομος γενικά, εκείνος απάντησε: «Αυτό πάλι δεν το κατάλαβα. Τι σημαίνει αθυροστομία για πες μου εσύ που είσαι δημοσιογράφος και μορφωμένη κλπ. Είμαστε πολύ πίσω σαν Έλληνες το ξέρεις; Δηλαδή το βλάκα ας πούμε το λένε οι Αμερικάνοι κάθε μέρα και το λένε χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι ας πούμε. Εδώ αν πεις την λέξη σεξ περνάει, αν πεις τη λέξη «γ@$#^@» σε πάνε μέσα για προσβολή της δημόσιας αιδούς γιατί το «γ@$#^@» βγαίνει από το γαμαίω-γαμώ που βγαίνει από το γαία που είναι η μήτρα μας η γη, είναι ντροπή για την Ελλάδα με τέτοιο λεξιλόγιο πλούσιο. Αν θέλω να αφήσω, μου επιτρέπεις για την παρένθεση, ένα αποτύπωμα σ΄αυτό το πράγμα που λέγεται καλλιτέχνης, είναι ν’ αφήσω αυτή την ελευθερία. Δεν είναι αθυροστομία αυτό, να λέμε την γνώμη μας. Υπάρχει αυτό το πράγμα που λέγεται δάχτυλο, αυτό που λέγεται τάδε, ας τα πούμε τα πράγματα».

  Newsroom
  Newsroomhttp://refreshnews.gr/
  Ενημέρωση | Ψυχαγωγία | Στείλε μας το άρθρο σου στο [email protected]
  Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
  Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

  ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ