Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πότε ολοκληρώνεται η λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης

    Πότε ολοκληρώνεται η λειτουργίας της Τηλεθέρμανσης Κοζάνης

    Σας ενημερώνουμε ότι η τηλεθέρμανση Κοζάνης θα διακόψει την λειτουργία της για την θερινή περίοδο από το βράδυ του Σαββάτου 20/05/2023 λόγω βελτίωσης των κλιματολογικών συνθηκών. Η παράταση της λειτουργίας πέραν της συμβατικής ημερομηνίας (15/5/2023)  πραγματοποιείται υπό την αίρεση ότι οι λιγνιτικές μονάδες της ΔΕΗ ΑΕ που τροφοδοτούν την εγκατάσταση θα εντάσσονται στο σύστημα από τον αρμόδιο Διαχειριστή ΑΔΜΗΕ .

    Η επαναλειτουργία της εγκατάστασης προβλέπεται να γίνει στις 15 Οκτωβρίου 2023 για την ερχόμενη, 31η, περίοδο θέρμανσης 2023/2024.

    Με την ευκαιρία αυτή, ευχαριστούμε τους καταναλωτές για τη συνεργασία μαζί μας, επισημαίνοντας την ανάγκη για την έγκαιρη εξόφληση των λογαριασμών και ρύθμιση των οφειλών, γεγονός που είναι καθοριστικός παράγοντας για την βιωσιμότητα του συστήματος και τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

    Η ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ διαβεβαιώνει το καταναλωτικό της κοινό, ότι καταβάλλει σε συνεχή βάση κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνέχιση & βελτίωση της λειτουργίας της εγκατάστασης τηλεθέρμανσης, καθώς και για την αναβάθμιση των προσφερόμενων υπηρεσιών στους υφιστάμενους όσο και στους νέους καταναλωτές, παρέχοντας στην τοπική κοινωνία σημαντικά οικονομικά & περιβαλλοντικά οφέλη.

    Καλό Καλοκαίρι σε όλους.

    Από την ΔΕΥΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ