Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πότε θα κάνετε ηλικιακά το καλύτερο σεξ στη ζωή σας

    Πότε θα κάνετε ηλικιακά το καλύτερο σεξ στη ζωή σας

    Είναι ασφαλές να πούμε ότι ως παιδιά, ως φοιτητές, πιστεύουμε ότι κάπου στα ανεμπόδιστα είκοσί μας θα έχουμε τις πιο έντονες σεξουαλικές εμπειρίες μας. Και όταν έρθει εκείνη η ώρα, ελπίζουμε ότι η ώριμη ηλικία των 30 θα γράψει ακόμα καλύτερα στα κρεβάτια μας.

    Τι συμβαίνει όμως μετά την ηλικία των 30 ετών; Είναι το τέλος του δρόμου; Όπως δείχνει νέα έρευνα, υπάρχει (ευτυχώς) ελπίδα για το μέλλον.

    Σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Happify, το καλύτερο σεξ της ζωής ενός άνδρα έρχεται στο δεύτερο μισό της τέταρτης δεκαετίας της ζωής του, ξεκινώντας περίπου από την ηλικία των 40 ετών! Με άλλα λόγια, τρομερά νέα για όλους μας. Γιατί είτε είμαστε κοντά σε αυτό είτε μπορούμε να περιμένουμε την καλύτερη στιγμή στο μέλλον.

    Η έρευνα ρώτησε άνδρες στα 50 και 60 τους σχετικά με τη σεξουαλική τους ζωή, η πλειοψηφία των οποίων δήλωσε ότι η σεξουαλική τους ζωή κορυφώθηκε μετά την ηλικία των 40 ετών. Πιο συγκεκριμένα στην ηλικία των 46 ετών.

    Ας σταματήσουμε λοιπόν να παραπονιόμαστε. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, αυτή είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής μας, οπότε ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το παρελθόν.

    Πηγή

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ