Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
More

    Που να δείτε το νέο υπερηρωικό Extraordinary

    Σε λίγες μέρες θα κάνει την πρεμιέρα της η νέα υπερηρωική, κωμική σειρά “Extraordinary”, η οποία είναι το δεύτερο βρετανικό project – μετά το “Wedding Season” – που θα κάνει την εμφάνισή του στο Disney+, υπό το hub Star.

    Πώς να το δείτε και πόσα επεισόδια έχει;

    Το “Extraordinary ” θα προβληθεί αποκλειστικά στο Disney+. Θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, τα οποία θα κάνουν την εμφάνισή τους στη συνδρομητική στις 25 Ιανουαρίου.

    Που να δείτε το νέο υπερηρωικό Extraordinary

    Δείτε το “Extraordinary” στο Disney+

    Το Disney+ είναι η αποκλειστική streaming υπηρεσία για σειρές και ταινίες Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας

    8,99€

    Κάντε εγγραφή στο Disney+ ↗

    Η υπόθεση

    “Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο όπου όλοι άνω των 18 έχουν μια υπερδύναμη. Όλοι εκτός από την 25χρονη Jen, που ακόμη περιμένει να εμφανιστεί η δική της δύναμη. Χωρίς δύναμη, η Jen νιώθει παραμελημμένη. Οι ανασφάλειές της επιδεινώνονται απ’ το γεγονός ότι είναι κολλημένη σε μια δουλειά χωρίς προοπτικές και απ’ το ότι ο περιστασιακός εραστής της, Luke, είναι ένα αγόρι που πετάει και δεν έχει διάθεση να κάνει σχέση. Ευτυχώς, η Jen έχει την καλύτερή της φίλη, Κάρι, της οποίας η αστείρευτη θετικότητα την εμποδίζει να πέσει στα βάθη της αυτολύπησης. Μοιράζονται ένα διαμέρισμα με το αγόρι της Carrie, τον Kash, και με έναν αδέσποτο γάτο που η ομάδα ονομάζει Σπερματάρχη μετά από ένα ατυχές συμβάν. Χαμένη σε έναν μεγάλο, παράξενο κόσμο, και οπλισμένη μόνο με λίγη ελπίδα και πολλή απόγνωση, η Jen ξεκινά μια πορεία για να βρει την πιθανή της υπερδύναμη”, μάς ενημερώνει η επίσημη σύνοψη.

    Ποιο είναι το cast;

    Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Toby Macdonald, Jennifer Sheridan και Nadira Amrani, και δημιουργός και showrunner είναι η Emma Moran. Στην εκτελεστική παραγωγή βλέπουμε τους Sally Woodward Gentle, Lee Morris, Charles Dawson και Johanna Devereaux. To cast αποτελείται από τους:

    • Máiréad Tyers ως Jen
    • Sofia Oxenham ως Carrie
    • Bilal Hasna ως Kash
    • Luke Rollason ως Jizzlord
    • Siobhán McSweeney ως Mary
    • Safia Oakley-Green ως Andy
    • Robbie Gee ως Ian
    • Ned Porteous ως Luke
    • Reis Daniel ως Cabbie

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ