Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πράσινο φως παίρνει το “Zero Day” με τον Robert De Niro

    Πράσινο φως παίρνει το "Zero Day" με τον Robert De Niro

    Το Netflix έδωσε εντολή για τη δημιουργία της μίνι-σειράς “Zero Day”, με τον Robert De Niro στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Σύμφωνα με το Variety, η σειρά θα αποτελείται από έξι επεισόδια θα οποία “θα ρωτούν την ερώτηση που έχουν όλοι στο μυαλό τους – πως βρίσκουμε την αλήθεια σε έναν κόσμο μέσα στην κρίση, που είναι διαλυμμένος από δυνάμεις πέρα από τον έλεγχό μας; Και σε μια εποχή γεμάτη από θεωρίες συνωμοσίας και κομπίνες, πόσες από αυτές τις δυνάμεις είναι προϊόντα δικής μας κατασκευής, ίσως ακόμα και δικής μας φαντασίας;” λέει η επίσημη σύνοψη.

    Το πολιτικό θρίλερ, όπως χαρακτηρίζεται η σειρά, θα φτάσει στη συνδρομητική υπό τη βοήθεια των Eric Newman και Noah Oppenheim, οι οποίοι θα είναι σεναριογράφοι και εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Michael S. Schmidt, ο βραβευμένος με δύο Pulitzer δημοσιογράφος, θα βοηθήσει στην ανάπτυξή της. Άλλοι εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι De Niro, Jonathan Glickman και Lesli Linka Glatter, η οποία θα είναι και σκηνοθέτης όλων των επεισοδίων.

    Η σειρά θα φέρει το τηλεοπτικό ντεμπούτο του ηθοποιού που είναι γνωστός μέσα από τις συνεργασίες του με τον σκηνοθέτη Martin Scorcese. Μαζί έχουν κάνει τα “Mean Streets” (1973), “Taxi Driver” (1976), “New York, New York” (1977), για το οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Α’ Ανδρικού Ρόλου, “Raging Bull” (1980), για το οποίο κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, “The King of Comedy” (1982), “Goodfellas” (1990), “Cape Fear” (1991), “Casino” (1995) και “The Irishman” (2019). Εκτός τούτων έχει παίξει στα “The Godfather Part II” (1974), για το οποίο κέρδισε Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου, “The Deer Hunter” (1978) και πιο πρόσφατα στα “The Intern” (2015), “Dirty Grandpa” (2016), “Joker” (2019), “The War with Grandpa” (2020) και “Amsterdam” (2022). Αναμένουμε να τον δούμε στο “Wash Me In The River” με τους John Malkovich και Colson ‘Machine Gun Kelly’ Baker, “About My Father”, “Tin Soldier”, “Inappropriate Behavior” και “Killers of the Flower Moon” του Scorcese.

    Η μίνι-σειρά είχε ανακοινωθεί από τις αρχές του προηγούμενου έτους και άγνωστο παραμένει το πότε θα κάνει την εμφάνισή της στην συνδρομητική. Πώς σας ακούγεται το “Zero Day”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ