Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα, cast φωνών και teaser αποκαλύπτει το “Skull Island”

    Πρεμιέρα, cast φωνών και teaser αποκαλύπτει το "Skull Island"

    Η Legendary Television και το Netflix έδωσαν στο φως της δημοσιότητας τις κύριες πληροφορίες από την επερχόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων, “Skull Island”, μεταξύ των οποίων είναι η υπόθεση, το cast φωνών και η ημερομηνία πρεμιέρας.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η σειρά θα περιστρέφεται γύρω από μια ομάδα εξερευνητών που, κατά τη διάρκεια της αποστολής για να σώσουν μια γυναίκα με το όνομα Annie, ανακαλύπτουν το ομότιτλο νησί, που φιλοξενεί τα πιο απαίσια τέρατα, μεταξύ των οποίων είναι και ο King Kong.

    Δείτε το teaser trailer παρακάτω:

    Την Annie θα ενσαρκώνει η Mae Whitman (The DUFF), ενώ μαζί της θα ακουστούν και οι φωνές των Darren Barnet (Never Have I Ever) ως Mike, Benjamin Bratt (Coco) ως Cap, Betty Gilpin (Mrs. Davis) ως Irene και Nicolas Cantu (The Amazing World of Gumball) ως Charlie

    Δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Brian Duffield, που ήταν παραγωγός του “Cocaine Bear” (2023) και σεναριογράφος του “Love and Monsters” (2020). Την παραγωγή έχει αναλάβει το στούντιο Powerhouse Animation, το οποίο μάς έχει φέρει στο παρελθόν τα anime “Castlevania” (2017-21) και “Blood of Zeus” (2020-σήμερα) και το “Sonic Frontiers Prologue: Divergence”, μια ταινία μικρού μήκους με τον Knuckles, που είναι πρόλογος του “Sonic Frontiers” (2022).

    Η ανακοίνωση της σειράς είχε γίνει από τις αρχές του 2021 και ξέρουμε ότι θα ανήκει στο MonsterVerse που έχουν δημιουργήσει οι Warner Bros. και Legendary. Σε αυτό ανήκουν τα “Godzilla” (2014), “Kong: Skull Island” (2017), “Godzilla: King of the Monsters” (2019) και “Godzilla vs. Kong” (2021). Παράλληλα αναμένουμε το κινηματογραφικό sequel, που θα φέρει το όνομα “Godzilla x Kong: The New Empire”, και μια live-action σειρά για το Apple TV+.

    Το “Skull Island” θα κάνει την πρεμιέρα του στις 22 Ιουνίου. Πώς σας φαίνεται; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ