Παρασκευή, 22 Αυγούστου, 2025
More

    Πρεμιέρα για το «Power Talk» στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου

    Πρεμιέρα για το «Power Talk» στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου

    Το «Power Talk», η καινοτόμα κοινωνική εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου, έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται καθημερινά -Δευτέρα με Παρασκευή- στις 17.45. 

    Οι πολίτες με παρουσία στο στούντιο του «Power Talk» θα σχολιάζουν τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, θα εκφράζουν τις απορίες τους και θα μοιράζονται τις απόψεις τους χωρίς φίλτρο. Θα παίρνουν θέση μπροστά στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα τα ζητήματα που αγγίζουν άμεσα την κοινωνία, που προκαλούν συζητήσεις, διαφωνίες και αναζητήσεις.

    Στο πλευρό της Τατιάνας Στεφανίδου θα βρίσκονται τρεις έμπειροι δημοσιογράφοι, ο Παναγιώτης Σουρέλης, η Άρια Καλύβα και ο Γιάννης Μακρυγιάννης, οι οποίοι θα ανοίγουν την ατζέντα της ενημέρωσης και θα τροφοδοτούν τον διάλογο με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ για την κοινωνική και πολιτική ζωή.

    Σημαντική, για την εξέλιξη της εκπομπής, θα είναι και η συμμετοχή των τηλεθεατών, οι οποίοι θα ψηφίζουν μέσω ειδικής εφαρμογής από το κινητό τους τηλέφωνο στα ερωτήματα που θα τίθενται καθημερινά.

    Ακόμη, θα σχολιάζουν μέσα από τους λογαριασμούς της εκπομπής στα social media, ενώ τα μηνύματά τους θα προβάλλονται στον τηλεοπτικό «αέρα» του Power Talk.

    «Τα μικρόφωνα ανοίγουν και ο λόγος δίνεται σε εσάς» σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της εκπομπής.

    POWER TALK με την Τατιάνα Στεφανίδου

    Πρεμιέρα τη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου

    Δευτέρα με Παρασκευή στις 17.45, στον ΣΚΑΪ

    Source link

    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    spot_img

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ