Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα και πρώτη ματιά για την δεύτερη σεζόν του “The Wheel of Time”

    Πρεμιέρα και πρώτη ματιά για την δεύτερη σεζόν του "The Wheel of Time"

    Χαρμόσυνα νέα για τους fans του “The Wheel of Time” φέρνει το Amazon, καθώς ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας της δεύτερης σεζόν και έδωσε στο φως της δημοσιότητας οχτώ νέες εικόνες με τους κύριους χαρακτήρες.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα νέα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από την 1η Σεπτεμβρίου. Στις εικόνες παρουσιάζονται, τόσο οι παλιοί χαρακτήρες – Zoë Robins ως Nynaeve, Rosamund Pike ως Moiraine, Madeleine Madden ως Egwene, Daniel Henney ως Lan και Josha Stradowski ως Rand – όσο και νεότεροι, μεταξύ άλλων και ο Dónal Finn ως Mat. Να υπενθυμίσουμε ότι για την πρώτη σεζόν, τον ρόλο κατείχε ο Barney Harris, αλλά ο ηθοποιός αποχώρησε για αδιευκρίνιστους λόγους και έτσι βρέθηκε κάποιος άλλος να τον αντικαταστήσει.

    Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

    Άλλες εισαγωγές της δεύτερης σεζόν είναι αυτές των Natasha O’Keeffe, Meera Syal, Τhomas Chaanhing, Sandra Yi Sencindiver, Guy Roberts, Arnas Fedaravicius , Gregg Chillingirian, Ceara Coveney, Maja Simonsen, Ragga Ragnars, Jay Duffy και Rima Te Wiata. Εκτελεστικός παραγωγός και showrunner είναι ο Rafe Judkins, ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί είναι και οι Larry Mondragon, Rick Selvage, Ted Field, Mike Weber, Darren Lemke και Marigo Kehoe.

    Το “The Wheel of Time” βασίζεται στα μυθιστορήματα του Robert Jordan, που ακολουθούν την Moiraine και μια ομάδα νεαρών που ταξιδεύουν στον κόσμο, που μόνο συγκεκριμένες γυναίκες έχουν πρόσβαση σε μαγεία. Ένα μέλος της ομάδας όμως είναι ο Dragon Reborn των προφητειών – ένα άτομο που λένε ότι θα σώσει την ανθρωπότητα, καταστρέφοντας την. Ο συγγραφέας των βιβλίων κατάφερε να ολοκληρώσει τα 11 πρώτα μυθιστορήματα, αλλά πέθανε το 2007 αφήνοντας το “A Memory of Light” μισοτελειωμένο. Η σύζυγος του συγγραφέα και ο Brandon Sanderson ολοκλήρωσαν τη σειρά βασιζόμενοι σε αναλυτικές σημειώσεις και υλικό που είχε αφήσει ο Jordan ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο. Ωστόσο, οι σημειώσεις του συγγραφέα και το υλικό του ήταν τόσο πλούσιο που οι δύο τους αποφάσισαν να σπάσουν το τελικό μυθιστόρημα και να ολοκληρώσουν τη σειρά με 14 βιβλία, έναντι των αρχικών 12. Τα πρώτα δεκατρία από αυτά κυκλοφορούν χωρισμένα σε δύο μέρη και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Φανταστικός Κόσμος.

    Η πρεμιέρα του βρέθηκε στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού και ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο επεισοδίων πριν την ολοκλήρωση της πρώτης σεζόν, ενώ η ανανέωση για τρίτη σεζόν ήρθε επίσημα το καλοκαίρι που μας πέρασε. Επίσης, να αναφέρουμε ότι ήταν μία από τις πιο πειρατικά κατεβασμένες σειρές του 2021.

    Ανυπομονείτε για την νέα σεζόν του “The Wheel of Time”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ