Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα και πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν του “Heels”

    Πρεμιέρα και πρώτη ματιά στη δεύτερη σεζόν του "Heels"

    Ειδικό αφιέρωμα του EW αποκάλυψε μια πρώτη ματιά στην δεύτερη σεζόν του “Heels”, καθώς και την ημερομηνία πρεμιέρας των νέων επεισοδίων.

    Σύμφωνα με το μέσο, ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα κάνει την εμφάνισή του στις 28 Ιουλίου. Σε αυτόν θα δούμε τον Jack (Stephen Amell) να προσπαθεί να κερδίσει την συγχώρεση του Ace (Alexander Ludwig) και να πείσει την γυναίκα του, Staci (Alison Luff), ότι η οικογένειά του είναι το παν. Θα έρθει αντιμέτωπος με τον πλούσιο ανταγωνιστή του, Charlie Gully (Mike O’Malley), που θέλει να καταστρέφει την DWL, ενώ ο Wild Bill Hancock (Chris Bauer) θα πρέπει να βρει έναν τρόπο να βρεθεί και πάλι μπροστά στους fans. Από την άλλη, ο Rooster (Allen Maldonado) θα πρέπει να αποφασίσει για το μέλλον του και η Willie (Mary McCormack) θα παλέψει να κρατήσει τους πάντες στην θέση τους.

    Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

    Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Michael Waldron, ο οποίος είναι παραγωγός μαζί με τους Julie Yorn, Peter Segal, Chris Donnelly και Patrick Walmsley, ενώ ο Mike O’Malley, εκτός από παραγωγός θα είναι και showrunner. Εκτός των προαναφερθέντων, στη σειρά θα δούμε και τους James Harrison ως Apocalypse, Kelli Berglund ως Crystal και Roxton Garcia ως Thomas. Ο γνωστός παλαιστής CM Punk θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην νέα σεζόν, ενώ θα δούμε και τον AJ Mendez. Επιπλέον, ο Dave Bautista είχε κάνει την εμφάνισή του στο πλατό της σειράς, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα τον δούμε στα νέα επεισόδια.

    Ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε και διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Απρίλιο. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ