Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
More

    Πρεμιέρα και teaser αποκαλύπτει το “Daisy Jones & The Six”

    Το Amazon έδωσε στο φως της δημοσιότητας το πρώτο teaser από την επερχόμενη μίνι-σειρά “Daisy Jones & The Six”, το οποίο αποκάλυψε, παράλληλα, ότι την ημερομηνία πρεμιέρας της.

    Στο βίντεο βλέπουμε τους δύο τραγουδιστές να ετοιμάζονται να ερμηνεύσουν κάποιο κομμάτι στο εκστασιασμένο πλήθος. Η σειρά θα ξεκινήσει στις 3 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 24 του ίδιο μήνα.

    Η σειρά ανακοινώθηκε το 2018 και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα της Taylor Jenkins Reid, η οποία είναι και παραγωγός. Περιστρέφεται γύρω από την ομότιτλη, θρυλική, ροκ μπάντα που κατέκτησε τον κόσμο την δεκαετία του ’70 και εξερευνά του λόγους που ‘χώρισαν’ στον απόηχο της καριέρας του. Αν και το βιβλίο είναι παρουσιασμένο σε στιλ ντοκιμαντέρ, το συγκρότημα δεν υπήρχε στην πραγματικότητα και είναι καθαρά δημιούργημα της συγγραφέως, αν και πηγή έμπνευσής του είναι οι Fleetwood Mac, των οποίων τα ρομάντζα και οι σχέσεις έφεραν στον κόσμο το επιτυχημένο άλμπουμ “Rumours” (1977). Μιλώντας για το βιβλίο, να πούμε ότι έχει μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, μεταξύ άλλων και των ελληνικών, και έχει πουλήσει πάνω από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βλέπουμε τους Riley Keough ως Daisy Jones, Sam Claflin ως Billy Dunne, Camila Morrone ως Camila Dunne, Suki Waterhouse ως Karen Sirko, Nabiyah Be ως Simone Jackson, Will Harrison ως Graham Dunne, Josh Whitehouse ως Eddie Roundtree, Sebastian Chacon ως Warren Rhodes, Tom Wright ως Teddy, Jacqueline Obradors ως Lucia και Timothy Olyphant ως Rod.

    Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Reese Witherspoon, Brad Mendelshohn, Lauren Neustadter, Will Graham, Scott Neustadter και Michael H. Weber, με τους δύο τελευταίους να γράφουν το σενάριο. Συνολικά αναμένουμε πέντε επεισόδια, τα οποία έχουν σκηνοθετηθεί από τον James Ponsoldt.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ