Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
More

    Πρεμιέρα ορίζει το τηλεοπτικό Fallout του Amazon

    Πρεμιέρα ορίζει το τηλεοπτικό Fallout του Amazon

    Το Amazon αποφάσισε να γιορτάσει την Fallout Day, δηλαδή την ημέρα που έπεσαν οι βόμβες στο “Fallout 4”, και να αποκαλύψει πότε θα δούμε το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό project.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε μέσω του γνωστού φορητού υπολογιστή του παιχνιδιού, Pip-Boy, στο Χ, η σειρά θα κάνει την πρεμιέρα της στις 12 Απριλίου 2024. Η ιστορία της θα είναι αυτόνομη θα περιστρέφεται γύρω από τα αποτελέσματα ενός πυρηνικού πολέμου σε ένα εναλλακτικό κόσμο. Αν και δεν ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες, το σίγουρο είναι ότι θα λαμβάνει χώρα στο Λος Άντζελες και θα υπάρχει αναφορά του Vault 33.

    Δείτε την ανακοίνωση παρακάτω:

    Η σειρά είχε ανακοινωθεί από το 2020. Ο Jonathan Nolan και η Lisa Joy, γνωστοί μέσα από το “Westworld”, θα είναι παραγωγοί, με τον Nolan να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία του πρώτου επεισοδίου. Οι Geneva Robertson-Dworet και Graham Wagner θα είναι showrunners, και ο σκηνοθέτης της σειράς παιχνιδιών, Todd Howard, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός.

    “Μια από τις ταινίες που ενέπνευσαν το ‘Starfield’ ήταν το ‘Interstellar’, που είχε γράψει ο Jonathan Nolan”, είπε ο Howard κατά την διάρκεια της παρουσίασης του παιχνιδιού στο Gamescom 2023. “Και γνώρισα τον Jonah και πάντα ήθελα να κάνω μια τηλεοπτική σειρά του ‘Fallout’. Οπότε μίλησα στον Jonah και ξεκινήσαμε να κάνουμε μια σειρά για το ‘Fallout'”.

    Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τους Walton Goggins, Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones, Aaron Moten, Mike Doyle, Moisés Arias, Johnny Pemberton, Cherien Dabis, Dale Dickey και Matty Cardarople.

    Η Bethesda Game Studios εμπλέκεται στην ανάπτυξη της σειράς, μιας εξαγόρασε το IP του “Fallout” από την Interplay το 2007 και μετέτρεψε την ισομετρική RPG σειρά σε first-person RPG με το “Fallout 3”. Από τότε έχει δημιουργήσει τα “Fallout 4” και “Fallout 76”.

    Ανυπομονείτε για την τηλεοπτική μεταφορά του “Fallout”; Πείτε μας στα σχόλια.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ