Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Πρίγκιπας Χάρι: 28 ώρες και 42 λεπτά στο Ηνωμένο Βασίλειο για τη στέψη

    Ο πρίγκιπας Χάρι τα πρόλαβε όλα τελικά. Και τη στέψη του πατέρα του, βασιλιά Καρόλου, αλλά και τα γενέθλια του γιου του Άρτσι. Μπορεί βέβαια να μην αντάλλαξε ούτε κουβέντα με τον πατέρα και τον αδελφό του, αλλά ήταν παρών στο Αββαείο του Γουέστμινστερ. Η επίσκεψη – εξπρές στη Βρετανία διήρκεσε μόλις 28 ώρες και 42 λεπτά.

    Επέστρεψε στην Καλιφόρνια αφού πέρασε μόλις 28 ώρες και 42 λεπτά στο Ηνωμένο Βασίλειο για να παρακολουθήσει τη στέψη του πατέρα του. Αμέσως μετά την τελετή, συνοδευόμενος από την Μητροπολιτική αστυνομία και τέσσερις ξένους σωματοφύλακες, κατευθύνθηκε προς το αεροδρόμιο του Χίθροου.

    Ήταν ήδη στο αεροπλάνο για την Καλιφόρνια προτού ο πατέρας και η θετή του μητέρα, βασίλισσα Καμίλα, είχαν τελειώσει με τη λήψη των επίσημων πορτρέτων τους.

    Η πτήση της British Airways του Χάρι από το Χίθροου απευθείας στο Λος Άντζελες προσγειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 τοπική ώρα. Ο σκοπός ήταν να επιστρέψει εγκαίρως για το τέταρτο πάρτι γενεθλίων του γιου του Άρτσι, το οποίο ήταν «χαμηλών τόνων», σύμφωνα με πηγές κοντά στους Sussexes.

    Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι ενημερώνει τον Τζακ Μπουκσμπανκ ότι φεύγει

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ