Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Πρίγκιπας Χάρι: Ο δικηγόρος της «Daily Mirror» τον κόλλησε στον τοίχο στην εκδίκαση της αγωγής του

    Στον τοίχο «κόλλησε» τον Χάρι η υπεράσπιση της εφημερίδας «Daily Mirror», αποκαλύπτοντας τα ψέματα που είπε στο δριμύ «κατηγορώ» που εξαπέλυσε στον βρετανικό Τύπο, καταγγέλλοντας στην αίθουσα του ανώτατου δικαστηρίου του Λονδίνου ότι κατέστρεψε την εφηβεία του, τις φιλίες και τις ερωτικές του σχέσεις.

    • Από τον Βασίλη Χονδρογιαννη

    Όταν ο πρίγκιπας κλήθηκε να αιτιολογήσει τις «ασυνέπειές» του έπαθε επανειλημμένες κρίσεις… αμνησίας.

    Πρίγκιπας Χάρι: Ο δικηγόρος της «Daily Mirror» τον κόλλησε στον τοίχο στην εκδίκαση της αγωγής του

    Κατά την εκδίκαση της αγωγής του δευτερότοκου γιου του βασιλιά Καρόλου εναντίον της εφημερίδας με την κατηγορία ότι εδώ και δεκαετίες υπέκλεπτε τις συνομιλίες του στο κινητό του, ο δικηγόρος της «Daily Mirror» Αντριου Γκριν επικεντρώθηκε στον ισχυρισμό του ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνό του από όταν ήταν 12 ετών. Ο Γκριν τού επεσήμανε ότι στα 12 δεν είχε κινητό τηλέφωνο, καθώς απέκτησε το πρώτο στα 14 του, όταν πήγε στο Ιτον, και ο Χάρι σχολίασε ότι δεν θυμάται πότε απέκτησε κινητό, διότι έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε.

    harry 2

    «Δεν θυμάμαι, γιατί πέρασε καιρός» ήταν η απάντηση του πρίγκιπα όταν ρωτήθηκε αν ήταν ο ίδιος που άφησε ηχητικό μήνυμα στο τηλέφωνο του πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα Πολ Μπάρελ αποκαλώντας τον «διπρόσωπο», όπως έγραψε η εφημερίδα σε δημοσίευμα, που φαίνεται ότι είχε ως πηγή τον Μπάρελ. Δεν θυμόταν επίσης να έχει διαβάσει το δημοσίευμα του Associated Press, στο οποίο αποκαλυπτόταν ο ρόλος που θα είχε στην παρέλαση των μαθητών του Ιτον, πληροφορίες που αναδημοσίευσε την επόμενη ημέρα η «Daily Mirror».

    {{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ