Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πρίγκιπας Χάρι: Φοβάται για την ασφάλεια της Μέγκαν Μαρκλ – Τα 3 εμπόδια για την επιστροφή του στην Βρετανία

    Η Μέγκαν Μαρκλ θα εκτεθεί σε κινδύνους εάν επιστρέψει στην Βρετανία και γι’ αυτό ο πρίγκιπας Χάρι συνεχίζει να κινεί την δικαστική υπόθεση κατά του βρετανικού κράτους επειδή του αφαίρεσε τους άνδρες της ασφάλειας του, υποστήριξε ειδικός στα βασιλικά θέματα.

    Ο βιογράφος Ρόμπερτ Τζόνσον υποστήριξε στην εφημερίδα Sun ότι ο δούκας του Σάσσεξ ανησυχεί ότι η σύζυγός του δεν θα προστατεύεται κατά τη διάρκεια των επισκέψεων στην Βρετανία.

    «Το θέμα είναι ότι αυτός [ο Χάρι] πιστεύει πώς όταν φέρνει τη σύζυγό του μαζί του, δεν θα έχει την προστασία που θεωρεί απαραίτητη», ανέφερε ο Ρόμπερτ Τζόνσον. Ο βιογράφος εξηγεί ότι ο πρίγκιπας Χάρι δίνει μάχη με το βρετανικό κράτος αφού αισθάνεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ θα μείνει εκτεθειμένη και δεν θα έχουν επαρκή προστασία.

    «Η πραγματικότητα είναι ότι δεν πιστεύει ότι αυτό πρόκειται να γίνει και γι’ αυτό το λόγο προσφεύγει στο δικαστήριο», τόνισε ο Ρόμπερτ Τζόνσον. Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε το δικαίωμα προστασίας μετά την αποχώρησή του από την θέση του ως εργαζόμενο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

    Επίσης, έχασε μια προσφυγή στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της απόφασης με την οποία κρίθηκε νόμιμη η αφαίρεση της προστασίας του. Ωστόσο πρόκειται να ασκήσει έφεση. «Θέλει [ο Χάρι] να επιστρέψει και θα ήθελε να κάνει περισσότερα πράγματα εδώ αν μπορούσε», εξήγησε ο Ρόμπερτ Τζόνσον

    Τα τρία εμπόδια για την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι

    Ο ειδικός στα βασιλικά θέματα υποστηρίξει ότι τρία πράγματα εμποδίζουν τον πρίγκιπα Χάρι να επιστρέψει στην Βρετανία: Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, η Καμίλα και το γεγονός ότι πρέπει να χρηματοδοτήσει τον νέο τρόπο ζωής του, ο οποίος περιλαμβάνει και το κόστος της προσωπικής ασφάλειας του. «Η πραγματικότητα είναι ότι αυτό ήταν το πακέτο που συνέταξε πριν από το Megxit», τόνισε ο Ρόμπερτ Τζόνσον.

    Και πρόσθεσε: «Και αυτό ακριβώς ήθελε να κάνει, ιδιωτικά πράγματα που του φέρνουν χρήματα συν τα πράγματα που θέλει να κάνει εδώ. Τώρα, το πρόβλημα που έχεις με τον Χάρι είναι ότι πολλοί από τους ψιθύρους στους διαδρόμους είναι ότι εξακολουθούν να ανησυχούν τι θα συμβεί όταν τελειώσουν τα χρήματα;».

    Όπως εξήγησε ο βιογράφος, ο πρίγκιπας Χάρι έβγαλε πάρα πολλά λεφτά από το αυτοβιογραφικό βιβλίο του Spare, οπότε ίσως αργήσει να ξεμείνει από χρήματα.

    «Και επίσης, έχουμε ακόμη δύο κύρια ζητήματα εδώ, την Καμίλα και τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, που πραγματικά δεν έχουν τα βρει. Όταν έχεις, αν θέλετε, την πραιτοριανή φρουρά του Ουίλιαμ και της Καμίλα, σε κόντρα με τον Χάρι, θα είναι πιο δύσκολο να συμβεί αυτό», ανέφερε ο Ρόμπερτ Τζόνσον.

     

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ