Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Μπλοκάρει την επιστροφή του πρίγκιπα Χάρι στο παλάτι για να προστατεύσει την Κέιτ Μίντλετον

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει μπλοκάρει κάθε πιθανότητα επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι στο Παλάτι, καθώς προσπαθεί να προστατεύσει την σύζυγο του, Κέιτ Μίντλετον, η οποία αναρρώνει μετά από χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Αυτό υποστήριξε ειδικός στα βασιλικά θέματα.

    «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει τη δική του ιδιωτική αναταραχή. Γνωρίζει καλά τον αδελφό του και σίγουρα δεν θα του επιτρέψει να ξαναμπεί με άνεση στην οικογένεια, καθώς δεν τον εμπιστεύεται», είπε στο Fox News η σχολιάστρια ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Helena Chard.

    Ο πρίγκιπας Χάρι άφησε να εννοηθεί σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Good Morning America» την περασμένη εβδομάδα ότι τα πρόσφατα προβλήματα υγείας του βασιλιά Καρόλου θα μπορούσαν να έχουν θετική επίδραση και να επανενώσουν την οικογένεια.

    Ωστόσο, αυτές οι δηλώσεις δεν βρήκαν ανταπόκριση από τον διάδοχο του θρόνου. Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θέτει ως προτεραιότητα την ανάρρωση της συζύγου του μετά την επέμβαση της. «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είναι επίσης εξαιρετικά προστατευτικός με τη σύζυγό του Αικατερίνη, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, και δεν θα αφήσει τίποτα να παρεμποδίσει την ανάρρωσή της», πρόσθεσε η Chard.

    Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση.
    Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ σε παλαιότερη δημόσια εμφάνιση. Πηγή: princeandprincessofwales)

    «Δεν θα επιτραπεί στον Χάρι να επιστρέψει»

    Ο διεθνής Τύπος αναφέρει ότι οι δύο πρίγκιπες δεν συνομιλούν και δεν συναντήθηκαν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου ταξιδιού του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο για να δει τον βασιλιά Κάρολο, μετά την διάγνωση του με καρκίνο.

    «Υπάρχει ένα τεράστιο εμπόδιο στο δρόμο του Χάρι, και αυτό είναι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ. Δεν θα επιτραπεί στον Χάρι να επιστρέψει με οποιαδήποτε ιδιότητα αν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει οποιαδήποτε επιρροή στην κατάσταση», δήλωσε η ειδική επί των βασιλικών θεμάτων, Kinsey Schofield.

    Και πρόσθεσε: «Ο Ουίλιαμ καταλαβαίνει ότι ο Χάρι και η Μέγκαν δεν υπολογίζουν σωστά τις συνέπειες και δεν είναι αξιόπιστοι. Αποτελούν βάρος για την οικογένεια».

    Βασιλιάς Κάρολος: Μοιράζεται την άποψη του πρίγκιπα Ουίλιαμ

    Σύμφωνα με την New York Post, ο διάδοχος του θρόνου αλλά και ο βασιλιάς Κάρολος μοιράζονται την ίδια άποψη για τον αποκλεισμό της επιστροφής του πρίγκιπα Χάρι στο βασιλικό σχήμα. Πηγές προσκείμενες στον Βρετανό μονάρχη δήλωσαν την περασμένη εβδομάδα ότι είναι «σταθερά της άποψης» ότι ο πρίγκιπας, Χάρι δεν μπορεί να επιστρέψει ως εργαζόμενο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

    «Έχουν μιλήσει ο βασιλιάς και ο Χάρι; Ναι. Αυτό σημαίνει ότι θα επιστρέψει στους κόλπους της (σ.σ. βασιλικής οικογένειας), έστω και σε προσωρινή βάση; Όχι», δήλωσε μια πηγή στην Daily Mail.

    Μία άλλη πηγή τόνισε: «Εκτός από έναν μικρό αριθμό απονομής (σ.σ. καθηκόντων), ο βασιλιάς δεν σκοπεύει να φορτώσει μεγάλο αριθμό καθηκόντων σε άλλα μέλη της οικογένειάς του, ενώ υποβάλλεται σε θεραπεία».

    Παρά ταύτα, οι γνώστες υποστηρίζουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος αγαπάει πολύ τον πρίγκιπα Χάρι και θα ήταν ανοιχτός στο να αποκατασταθούν οι προσωπικές σχέσεις τους.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ