Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί ευχήθηκε δημόσια στον πρίγκιπα Χάρι για τα γενέθλια του – Το σνομπάρισμα στην Μέγκαν Μαρκλ

    Τελικά η βασιλική οικογένεια ευχήθηκε δημόσια στον πρίγκιπα Χάρι για τα 40α γενέθλια του χθες. Μέσα από τους προσωπικούς λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο ο βασιλιάς Κάρολος όσο και ο διάδοχος του θρόνου, πρίγκιπας Ουίλιαμ ευχήθηκαν στον Δούκα του Σάσσεξ «χρόνια πολλά».

    Αυτή η κίνηση- έκπληξη, όπως ήταν φυσικό, πυροδότησε μία μεγάλη συζήτηση στις βρετανικές εφημερίδες. Το βασικό ερώτημα είναι εάν πρόκειται για ένα «κλαδί ελιάς» της βασιλικής οικογένειας στον πρίγκιπα Χάρι, που τα τελευταία χρόνια έχει αποξενωθεί από την οικογένειά του.

    Δημοσίευμα της εφημερίδας Mirror υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποφάσισε να ευχηθεί δημόσια στον αδελφό του αλλά συνεχίζει να μην τον εμπιστεύεται μετά τις αποκαλύψεις που έκανε για την βασιλική οικογένεια.

    Η βασιλική βιογράφος και αρχισυντάκτρια του περιοδικού Μajesty Magazine, Ingrid Seward, ανέφερε ότι «ο βασιλιάς Κάρολος θα γιόρταζε τα 40 χρόνια του γιου του από απόσταση. Τα γενέθλια – ορόσημο είναι σημαντικά για την βασιλική οικογένεια. Όποια αναστάτωση κι αν προκάλεσε ο Χάρι θα έχει ξεχαστεί για την ημέρα».

    Και συνέχισε: «Ακόμη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ευχήθηκε στον αδελφό του ”χρόνια πολλά” έστω και με σφιγμένα δόντια. Δεν τον εμπιστεύεται, αλλά μαζί με την οικογένειά του, του ευχήθηκε τα καλύτερα για τα γενέθλια-ορόσημο».

    Το σνομπάρισμα στην Μέγκαν Μαρκλ

    Από τις αναρτήσεις της βασιλικής οικογένειας για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι αυτό που παραλείφθηκε είναι ίσως το πιο σημαντικό. Από την φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι που επελέγη να συνοδεύσει τις αναρτήσεις έχει «κοπεί» η Μέγκαν Μαρκλ.

    Η συγκεκριμένη φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι έχει τραβηχτεί στο Δουβλίνο το 2018 όταν ο δούκας του Σάσσεξ ήταν ακόμη εργαζόμενο μέλος της βασιλικής οικογένειας. Στο πλευρό του στα δεξιά της εικόνας βρισκόταν η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έχει παραλειφθεί στην φωτογραφία που δημοσίευσαν τελικά ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ