Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
More

    Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Ήταν συντετριμμένος μόλις έμαθε την διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον»

    Μόλις αποκαλύφθηκε η διάγνωση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν «συντετριμμένος», σύμφωνα με ειδικό στα βασιλικά θέματα.

    Η είδηση της διάγνωσης της πριγκίπισσας της Ουαλίας ήρθε αμέσως μετά την αποκάλυψη της μάχης του βασιλιά Καρόλου με τον καρκίνο. Ωστόσο, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου αντί να βουλιάξει στην απόγνωση και το άγχος γέμισε δύναμη για να στηρίξει τα δύο αγαπημένα του πρόσωπα και να αναλάβει έναν νέο ρόλο στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

    Σε ερώτηση για το τι ακριβώς σήμαινε η είδηση του καρκίνου της Κέιτ Μίντλετον για τον πρίγκιπα Ουίλιαμ ο βασιλικός συγγραφέας, Ρόμπερτ Τζόμπσον δήλωσε στο Us Weekly: «Ήταν καταστροφικό γι’ αυτόν».

    Μάλιστα ο συγγραφέας εκτιμά ότι ο διάδοχος του θρόνου θα αισθάνθηκε έναν κόμπο στον λαιμό όταν αποκαλύφθηκε η διάγνωση της συζύγου του. «Τον ταρακούνησε. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό», είπε ο Ρόμπερτ Τζόμπσον.

    Παρόλα αυτά δεν συνέβη το ίδιο με την Κέιτ Μίντλετον. Ο συγγραφέας υποστηρίζει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας αντιμετώπισε στωικά την διάγνωση της, όπως έκανε και ο βασιλιάς Κάρολος. Και οι δύο είπαν στον μελλοντικό μονάρχη της Βρετανίας: «Σε χρειαζόμαστε τώρα για να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων».

    Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε ακριβώς αυτό. Ανέλαβε περισσότερα καθήκοντα στο πλευρό της βασίλισσας Καμίλα, ενώ ο βασιλιάς και η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζουν να αναρρώνουν.

    Μετά την διάγνωση του καρκίνου του βασιλιά Καρόλου τον Φεβρουάριο και της Κέιτ Μίντλετον τον Μάρτιο, η βασιλική οικογένεια βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα σοβαρό πρόβλημα. Δύο ανώτερα εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα έμεναν εκτός των καθηκόντων τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Και οι δύο φέρονται να ήλπιζαν πώς ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα μπορούσε να αναλάβει μέρος του βάρους κατά την απουσία τους.

    «[Η Κέιτ] ήταν καλή στο να διασφαλίσει ότι αυτό θα συμβεί. Του έχει δείξει ότι είναι εκεί γι’ αυτόν, όπως και εκείνος εκεί γι’ αυτήν», τόνισε ο συγγραφέας.

    Μέχρι σήμερα η Κέιτ Μίντλετον δεν έχει επιστρέψει στα δημόσια καθήκοντα της. Τον περασμένο Ιούνιο είχε παραδεχτεί ότι θα πρέπει να μείνει εκτός για μερικούς μήνες ακόμα προκειμένου να ολοκληρώσει την θεραπεία της.

    Προς το παρόν δεν υπάρχει επιβεβαιωμένο χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον στα καθήκοντά της. Ο Ρόμπερτ Τζόμπσον νωρίτερα αυτό το μήνα είχε πει ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει υιοθετήσει μια «πολύ ήρεμη» προσέγγιση στην ανάρρωσή της μέχρι στιγμής.

    «Είναι ένα άτομο που θέλει να βρίσκει λύσεις και να ξεπερνά τον θόρυβο και το δράμα και νομίζω ότι, δεδομένου του τι έχει περάσει, δεν θέλεις να σπαταλάς χρόνο σε θόρυβο, σε δράμα, όταν έχεις να κάνεις κάτι με την υγεία σου. Ζεις μέρα με τη μέρα. Κάνεις τα πράγματα που θέλεις να κάνεις», ανέφερε ο συγγραφέας.

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ