Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Λίγο πριν από τις κάλπες το comeback στο γυαλί για την Όλγα Τρέμη

    Την τελευταία προεκλογική εβδομάδα επιστρέφει στην τηλεόραση η Ολγα Τρέμη, φυσικά μέσα από τη συχνότητα του Open, με αφορμή τις επερχόμενες εκλογές της 21ης Μαΐου.

    Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η δημοσιογράφος θα εμφανιστεί στο κανάλι της Παιανίας την τελευταία εβδομάδα και συγκεκριμένα σε έκτακτη προεκλογική εκπομπή που θα παρουσιάσει στη βραδινή ζώνη ο Νίκος Στραβελάκης.

    Ο τελευταίος θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής της βραδιάς της μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη και στο πλευρό του εκείνη τη νύχτα θα είναι και η Ολγα Τρέμη, σε ρόλο βασικής σχολιάστριας. Η Ολγα Τρέμη θα παρέχει την πείρα, τη λάμψη και τις γνώσεις της στον επίσης πολύ έμπειρο δημοσιογράφο Νίκο Στραβελάκη. Μαέστρος της σημαντικής βραδιάς, ο διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Open Χρήστος Παναγιωτόπουλος.

    f1 OLGA TREMI

    Τόσο οι πολιτικές εξελίξεις που θα ακολουθήσουν όσο και αυτές εντός του Open θα καθορίσουν εάν η επιστροφή της έμπειρης δημοσιογράφου θα είναι παροδική ή θα πάρει μόνιμο χαρακτήρα. Υπάρχει η πρόθεση από το Open, όπως ακούγεται, η συνεργασία να συνεχιστεί και μετά τις πιθανές δεύτερες εκλογές, με μια εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή, ωστόσο οι συζητήσεις είναι ακόμη σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

    olga_tremi

    Για τη μιντιακή αγορά από αυτήν την τηλεοπτική εκλογική μάχη δεν μπορούσε να λείπει η έμπειρη δημοσιογράφος, που στην πολύχρονη πορεία της έχει καλύψει πολλές εκλογικές μάχες. Ηταν και θα είναι άλλωστε η «σιδηρά κυρία» των κεντρικών δελτίων ειδήσεων.

    {{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ