Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Πριν τους νέους Προέδρους είχε αποφασιστεί η ακύρωση των “Doom Patrol” και “Titans”

    Πριν τους νέους Προέδρους είχε αποφασιστεί η ακύρωση των "Doom Patrol" και "Titans"

    Στον απόηχο της ακύρωσης των “Doom Patrol” και “Titans”, ο νέος συν-Πρόεδρος των DC Studios, James Gunn, έσπευσε να εξηγήσει στους αναστατωμένους fans ότι η εν λόγω απόφαση είχε παρθεί πολύ πριν αναλάβει τα ηνία με τον Peter Safran.

    “Η απόφαση της ολοκλήρωσης των σεζόν πάρθηκε πριν από εμάς”, έγραψε ο Gunn στο Twitter (μέσω Variety). “Αλλά σίγουρα εύχομαι το καλύτερο στην καταπληκτική ομάδα δημιουργών, ηθοποιών, και του υπόλοιπου συνεργείου που παρήγαγε και τις δύο σειρές”.

    Δείτε την ανακοίνωση και μόνοι σας παρακάτω:

    Η ανακοίνωση για την ακύρωση μαθεύτηκε προ ημερών. Και οι δύο σειρές διανύουν την τέταρτη σεζόν τους και έχουν ακόμα έξι επεισόδια για να ολοκληρώσουν τις ιστορίες τους.

    Άγνωστες παραμένουν ακόμα οι ημερομηνίες επιστροφής των δύο σειρών. Πώς σας φαίνεται η λήξη των “Doom Patrol” και “Titans” (που στην χώρα μας στο βλέπουμε μέσω του Netflix); Πείτε μας στα σχόλια.

    Δείτε τις καλύτερες ταινίες, νέες σειρές και τηλεοπτικές σεζόν του 2022, αλλά και τις πολυαναμενόμενες ταινίες του έτους και ρίξτε μια ματιά σε ό,τι φέρουν τα Amazon, ΗΒΟ, Apple TV+, Disney+, Paramount+ και Netflix τον μήνα που διανύουμε. Tέλος, διαβάστε τα review μας για τις σειρές που τελείωσαν τον Δεκέμβριο και ποιες σειρές ανανεώθηκαν και ακυρώθηκαν για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα από το κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.


    Newsroom
    Newsroomhttp://refreshnews.gr/
    Ενημέρωση | Ψυχαγωγία |Στείλε μας το άρθρο σου στο info@refreshnews.gr
    Ακολουθήστε μας στο Google News για να μαθαίνεις όλες τις ειδήσεις απο Ελλάδα και όλο τον Κόσμο
    Ακούστε live τον Μελωδία 102.4 και μάθε τα πάντα για την μουσική
    spot_img

    ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

    Διαφήμιση με κουμπί κλεισίματοςX